Sport

Veste proastă pentru Radu Drăgușin. Ce decizie ar putea lua Juventus în privința sa

Juventus Torino ar putea să îl cedeze pe Radu Drăgușin la Genoa. Împrumutat în acest sezon în Serie A la Salernitana, stoperul e aproape să ajungă în Serie B.
26.06.2022 | 15:41
Veste proasta pentru Radu Dragusin Ce decizie ar putea lua Juventus in privinta sa
Radu Drăgușin este evaluat conform Transfermarkt la 3,5 milioane de euro. Sursă foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost împrumutat în ultimul sezon de Juventus la Salernitana în Serie A, iar jucătorul mai are contract cu „Bătrâna Doamnă” încă trei ani.

Radu Drăgușin ar putea să plece definitiv de la Juventus Torino

Radu Drăgușin are șanse foarte mici să mai continue la Juventus Torino. Presa din Italia anunță că juventinii și-l doresc pe fundașul stânga Andrea Cambiaso (22 de ani), iar acest transfer l-ar putea include și pe Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

Cambiaso este văzut drept un jucător de mare perspectivă, iar mulți oameni de fotbal îl consideră viitorul fundaș stânga al echipei naționale a Italiei. Stoperul român a avut un sezon bun la Sampdoria și Salernitana, evouluând în 22 de meciuri.

Andrea Cambiaso din ce în ce mai aproape de Juventus

Conform tuttojuve.com, Juventus e favorită să îl achiziționeze pe Andrea Cambiaso, care mai este dorit și de Inter și AC Milan.

ADVERTISEMENT

Se pare că torinezii ar fi oferit trei milioane de euro pentru transferul jucătorului de la Genoa, plus Radu Drăgușin, evaluat conform Transfermarkt la 3,5 milioane de euro.

Genoa îl evaluează însă pe Cambiaso la zece milioane de euro, sumă pe care niciun club din Serie A nu e dispus să o plătească.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului genovez ezită însă să accepte această ofertă, iar Genoa ar putea să continue negocierile cu cei de la Inter.

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin anunța că a primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru fundașul central

Florin Manea declara în luna mai că a primit o ofertă de opt milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăgușin, iar din informațiile FANATIK fundașul central e dorit de mai multe cluburi.

ADVERTISEMENT

„Am o ofertă acum, de 8 milioane de euro. Nu spun echipa. Sunt 8 milioane de euro, banii jos. Nu pot spune nimic, dar e o țară puternică, din Top 5. Îl vor cluburi cu bani”, a spus Manea, pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT