Sport

Veste proastă pentru Radu Drăgușin înainte de Tottenham – Luton. Anunțul lui Ange Postecoglu

Revenit în Anglia după convocarea la națională, Radu Drăgușin a aflat că s-ar putea să nu fie titular în meciul Tottenham - Luton Town.
29.03.2024 | 19:16
Veste proasta pentru Radu Dragusin inainte de Tottenham  Luton Anuntul lui Ange Postecoglu
Revenit în Anglia după convocarea la națională, Radu Drăgușin a aflat că s-ar putea să nu fie titular în meciul Tottenham - Luton Town. Sursă foto: The Independent
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a fost făcut praf de presa engleză după debutul său ca titular în Premier League. Fundașul central a greșit la două dintre cele trei goluri marcate de Fulham și nu a fost iertat.

Radu Drăgușin, șanse mari să fie rezervă la Tottenham – Luton

Înaintea întâlnirii Tottenham – Luton Town, din etapa a 30-a din Premier League, programată sâmbătă, 30 martie, de la ora 17:00, managerul Ange Postecoglu a anunțat că olandezul Micky van de Ven este refăcut și ar putea să-și reia locul în centrul defensivei, în locul lui Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

”Toți jucătorii care au fost la echipele naționale s-au întors apți. Sunt toți în regulă. Micky (n.r.- van de Ven) a lipsit la ultimul meci. S-a antrenat în ultimele zile și este disponibil pentru meciul cu Luton”, a declarat Postecoglu, conform Football London.

În aceste condiții este de așteptat ca olandezul să facă pereche în centrul defensivei lui Spurs cu argentinianul Cristian Romero, iar Drăgușin să fie din nou trecut pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Drăgușin, probleme medicale la amicalul împotriva Columbiei

Radu Drăgușin a fost integralist în amicalul României de pe Arena Națională cu Irlanda de Nord, scor 1-1, dar fost scos la pauza meciului de la Madrid împotriva Columbiei, pierdut de ”tricolori”, scor 2-3.

Prestația sa în cel de-al doilea amical a fost destul de ștearsă, ca de altfel a întregii apărări, lucru remarcat și de Cornel Dinu în direct la FANATIK SUPERLIGA. ”Mister” e de părere că cei doi fundași centrali, Burcă și Drăgușin, s-au încurcat în multe momente, dând posibilitatea sud-americanilor să-și creeze numeroase ocazii de gol.

ADVERTISEMENT

Florin Manea, agentul jucătorului de la Tottenham, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că schimbarea din partida contra Columbiei a venit ca urmare a unor probleme medicale resimțite de acesta.

Tot la FANATIK SUPERLIGA, impresarul a povestit că Radu Drăgușin s-a adaptat foarte bine la noua sa echipă și, în ciuda pasului uriaș făcut în carieră, gestionează foarte bine lucrurile.

ADVERTISEMENT

Manea a mărturisit că fotbalistul lui Spurs este 100% concentrat pe fotbal. Se antrenează în plus, nu iese în cluburi sau chiar în oraș și dă maximum pentru ca lucrurile să meargă foarte bine.

ADVERTISEMENT