Sport

Veste proastă pentru Real Madrid înaintea meciului cu Chelsea. Carlo Ancelotti nu face deplasarea cu echipa la Londra. Video

Real Madrid va întâlni Chelsea în sferturile de finală ale Champions League, dar antrenorul Carlo Ancelotti nu a făcut deplasarea cu echipa la Londra din cauza testului pozitiv la Covid-19.
05.04.2022 | 12:59
Veste proasta pentru Real Madrid inaintea meciului cu Chelsea Carlo Ancelotti nu face deplasarea cu echipa la Londra Video
Real Madrid va întâlni Chelsea în sferturile de finală ale Champions League, dar antrenorul Carlo Ancelotti nu a făcut deplasarea cu echipa la Londra din cauza testului pozitiv la Covid-19. Sursă foto: EPA-EFE/Juanjo Martin
ADVERTISEMENT

Tehnicianul italian a lipsit din această cauză și la întâlnirea de campionat pe care ”galacticii” au câștigat-o cu ”cântec” pe terenul Celtei Vigo.

Ce șanse sunt ca antrenorul Carlo Ancelotti să fie prezent la meciul Chelsea – Real Madrid

Cotidianul spaniol Marca anunță că tehnicianul Carlo Ancelotti nu a plecat împreună cu restul delegației clubului Real Madrid la Londra, pentru întâlnirea cu Chelsea din prima manșă a sferturilor de finală ale Champions League.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii spanioli susțin însă că italianul s-ar putea afla pe banca ”galacticilor” la partida de pe Stamford Bridge programată miercuri, 6 aprilie, de la ora 22:00. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Ancelotti trebuie să ofere până mâine un test PCR negativ.

Antrenorul, despre care Real Madrid a anunțat că a fost testat pozitiv miercurea trecută, este bine, nu are aproape niciun simptom de coronavirus, dar încă nu are un test negativ. Ancelotti nu a putut fi alături de jucători în ultimele șase zile.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Ancelotti nu va putea fi prezent la meciul cu Chelsea, ”galacticii” vor fi conduși de pe banca tehnică de secundul Davide Ancelotti, fiul lui Carlo, și de antrenorul cu portarii Abian Perdomo.

Perez îl vrea pe Klopp la Real Madrid

Real Madrid a ajuns în sferturile de finală după ce a eliminat într-o ”dublă” electrizantă formația PSG. Francezii au câștigat cu 1-0 la Paris și au deschis scorul în returul de pe Santiago Bernabeu, dar Karim Benzema a fost eroul spaniolilor, cu un hattrick reușit în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că ”galacticii” păstrează în continuare șanse la câștigarea Champions League și sunt mari favoriți să adauge în vitrina clubului un nou titlu în La Liga, Carlo Ancelotti nu este foarte sigur de postul său.

Presa spaniolă a vehiculat faptul că Florentino Perez visează să-l aducă pe banca tehnică pe germanul Jurgen Klopp, al cărui contract cu Liverpool expiră în vara anului 2024. Neamțul a anunțat deja că nu va mai continua pe Anfield Road, dar a precizat că își dorește un an de pauză.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce Real Madrid a fost umilită de Barcelona în El Clasico, jurnaliștii ibericii au scris din nou despre o posibilă demarcare a lui Carlo Ancelotti, iar la posibili înlocuitori a apărut numele fostului selecționer la Germaniei, Joachim Low.

ADVERTISEMENT