Carousel hot news

Veste proastă pentru Simona Halep! Ce a păţit tatăl ei

Stere, tatăl Simonei Halep, are probleme în justiţie cu fabrica de procesare a laptelui pe care o deţine în comuna Vulturu, din judeţul Constanţa. Sediul în care este înregistrată firma a...
Autor: Răzvan Scarlat | 25.06.2014 | 09:20
Veste proastă pentru Simona Halep! Ce a păţit tatăl ei

Stere, tatăl Simonei Halep, are probleme în justiţie cu fabrica de procesare a laptelui pe care o deţine în comuna Vulturu, din judeţul Constanţa. Sediul în care este înregistrată firma a devenit însă, de la începutul acestui an, miza în cadrul unui dosar de evacuare deschis de mai multe persoane fizice şi juridice care îl revendică, anunţă wowbiz.ro.

Procesul este pe rol la Judecătoria Constanţa, următorul său termen fiind programat pe 16 iulie. Situaţia tatălui campioanei este una delicată, executorul judecătoresc avînd la mînă o decizie irevocabila prin care Stere Halep trebuie evacuat, ca urmare a unei hotărîri definitive existente într-un dosar privind o retrocedare imobiliară.

Nu este singura bătaie de cap pe care fabrica i-o provoacă lui Stere Halep. Dacă în 2012, firma tatălui Simonei Halep a avut un profit de 37.120 de lei, ultimele cifre indică faptul că în 2013 fabrica de lactate a fost pe minus cu 38.904 lei.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!