News

Veste proastă pentru șoferi. Circulația e restricționată pe Autostrada Soarelui, din cauza unor lucrări

30.06.2020 | 17:37
Veste proasta pentru soferi Circulatia e restrictionata pe Autostrada Soarelui din cauza unor lucrari
ADVERTISEMENT

Șoferii care vor să circule pe Austrada Soarelui, în sensul către litoral, trebuie să se înarmeze cu răbdare înainte de a porni la drum.

Asta, în condițiile în care circulația e restricționată pe banda de urgență și pe banda unu a Autostrăzii Soarelui, la Fetești.

ADVERTISEMENT

Motivul, desigur, este reprezentat de o serie de lucrări, lucru menționat de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Aglomerație pe Autostrada Soarelui, din cauza unor lucrări

Totodată, restricții sunt și pe sensul către București, la Cernavodă și Peștera, conform stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, timp de două zile, se execută lucrări de reparații la partea carosabilă pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 143+300 de metri, orașul Fetești, județul Ialomița”, precizează sursa citată.

Așadar, banda de urgență și banda unu vor fi restricționate până la finalizarea lucrărilor.

De asemenea, pe sensul către București al autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrul 178 și 700 de metri, în comuna Peștera, județul Constanța și 163,5 km în Cenravodă, se fac lucrări de reparații la parapetul metalic, banda doi fiind restricționată.

ADVERTISEMENT

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, adaptând viteza la condițiile de trafic și de drum.

Coloanele kilometrice nu sunt un lucru neobișnuit în acestă perioadă a anului pe Autostrada Soarelui, în condițiile în care românii pleacă în vacanță, la mare.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care pandemia de Covid-19 a închis multe granițe, în acest an mai mult ca niciodată bucureștenii preferă să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc.

Din păcate, infrastructura rutieră lasă de dorit și Autostrada Soarelui nu face față numărului imens de mașini care iau cu asalt stațiunile de pe malul mării.

Știre în curs de actualizare

ADVERTISEMENT