Veste proastă pentru Șumudică A pierdut procesul! Ce va păți antrenorul

Alin Miu   
in Sporturi
08/11/2018, 22:47
Veste proastă pentru Șumudică A pierdut procesul! Ce va păți antrenorul
Veste proastă pentru Șumudică A pierdut procesul

Marius Șumudică e pe cai mari în Arabia Saudită, acolo unde are rezultate bune la cârma lui Al Shabab, dar nu îi merge la fel de bine și în România. Șumudică a pierdut procesul intentat în luna iunie împotriva Direcției Generale a Municipiului București.

Șumudică a pierdut procesul

Antrenorul a rămas fără permis în vară, chiar în ziua meciului amical România – Finlanda. Șumudică a încercat să tragă de timp însă pentru a mai putea conduce în România, astfel că a solicitat în instanță revocarea deciziei.

Până la momentul pronunțării definitive, antrenorul a avut carnetul de șofer disponibil. Totuși, începând de astăzi nu se va mai putea urca la volan în țara noastră timp de trei luni.

Șumudică a oferit o declarație haioasă la momentul respectiv, făcând aluzie la incidentul în care Ilie Năstase a fost implicat în trafic.

“Am fost oprit de Poliție, mă duceam la meciul României. Chiar mi-a spus domnul polițist că nu vrea să am aceeași soartă ca a lui Năstase să fiu trântit pe jos. Nu i-am spus că sunt Șumudică, ci un cetățean de rând. Mi-a zis că nu-l interesează fotbalul.

Era un băiețaș cu freza într-o parte. L-am rugat 10 minute să-și dea ochelarii jos. Acum am dovadă de 15 zile și pot circula lejer cu mașina. Oricum voi pleca în vacanță cu soția”, a declarat Șumudică după ce a fost oprit de Poliție.

Egal cu Al Shabab în campionat

În ziua în care a aflat oficial că va rămâne fără permis în următoarele trei luni, Marius Șumudică a remizat alb cu Al Shabab în deplasarea de la Al Faysaly, fosta echipă a lui Mircea Rednic. Șumudică venea după două victorii incredibile, ambele obținute cu ajutorul sistemului VAR în minutele de prelungire.

Următorul meci pentru Al Shabab va fi tot în deplasare cu Al Nasr, ocupanta locului 3.

 

Închide ×