Fotbal intern

Veste proastă pentru Universitatea Craiova: Andrei Ivan s-a accidentat în meciul cu UTA

16.03.2021 | 20:08
Veste proasta pentru Universitatea Craiova Andrei Ivan sa accidentat in meciul cu UTA
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan s-a accidentat în prima repriză a partidei dintre Universitatea Craiova și UTA, însă nu a ieșit de pe teren din momentul în care a simțit durerea, ci a continuat până la finalul reprizei.

Marinos Ouzounidis a decis să nu riște o accidentare mai gravă a lui Ivan, motiv pentru care l-a schimbat la începutul reprizei secunde cu Alexandru Tudorie.

ADVERTISEMENT

Atacantul oltenilor a avut câteva ocazii bune, chiar și una după ce resimțise durerea musculară, însă nu a mai putut continua și în a doua parte a meciului.

Accidentare musculară suferită de Andrei Ivan

Andrei Ivan a suferit o accidentare musculară în timpul primei reprize din duelul Craiova-UTA și nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit de Alexandru Tudorie.

ADVERTISEMENT

Accidentarea vine într-un moment cât se poate de prost pentru atacantul oltenilor, care începuse să marcheze mai multe goluri și să ofere o constanță în evoluțiile sale, față de alte sezoane.

Chiar în ultimul meci de campionat al oltenilor, cel cu Gaz Metan Mediaș, 2-0, Ivan a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT
Andrei Ivan primind îngrijiri medicale
Andrei Ivan primind îngrijiri medicale
Andrei Ivan primind îngrijiri medicale
Andrei Ivan primind îngrijiri medicale

Andrei Ivan a explicat creșterea sa de formă

După victoria cu Gaz Metan Mediaș, Andrei Ivan a vorbit despre creșterea sa de formă și despre dorința sa pentru acest sezon: „Ne-am trezit în a doua repriză și am reușit să luăm cele trei puncte.

A fost un teren greu, care se rupea repede și ne-a fost mai greu. Va fi un drum foarte greu către titlu”.

ADVERTISEMENT

„Am început să joc după accidentare, am revenit bine din Germania. Acum sunt foarte bine. Nu depinde de mine dacă o să fiu convocat la națională, poate să mă cheme acolo doar prin evoluțiile mele”, a mai spus Andrei Ivan.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,75 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: