Carousel hot news

Veste senzaţională pentru jucători! “Le plătim restanţele!”

Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, aşteaptă cu nerăbdare ca banii din drepturile TV să intre în conturile clubului pentru a-i plăti pe fotbaliştii care au dus greul în...
Autor: Răzvan Scarlat | 30.06.2014 | 15:32
Veste senzaţională pentru jucători! “Le plătim restanţele!”

Cristina Andronache, administratorul judiciar al Rapidului, aşteaptă cu nerăbdare ca banii din drepturile TV să intre în conturile clubului pentru a-i plăti pe fotbaliştii care au dus greul în sezonul trecut.

“Jucătorii au dat dovadă de caracter şi au luptat pe teren pînă la capăt. Ei s-au achitat de promisiune şi au promovat pe teren. Iar azi ne-am achitat şi noi de promisiune cîştigînd licenţa în instanţă. Vreau să le transmit că în acest moment mă gîndesc la ei. Din primii bani care vor intra în contul clubului, cei din drepturile TV şi cei din transferul lui Alexandru Ioniţă, le vom plăti restanţele salariale. Ştiu prin ce au trecut, sînt conştientă cît de greu le-a fost să joace fără să fie plătiţi şi ţin să le mulţumesc pentru că au fost înţelegători”, a declarat Cristina Andronache pentru Mediafax.

Rapid va încasa aproximativ 850.000 de euro din drepturi TV şi mai are de încasat 300.000 de euro din transferul mijlocaşului Alexandru Ioniţă II la Astra.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!