Veste ŞOC! Ce a păţit Nicolae Mitea înainte de Revelion

Îşi plănuia nunta alături de ea, Gabriela s-a bătut pentru el şi cu fosta lui iubită, Andreea Tonciu, dar totul a fost în zadar. Acum câteva minute, Nicolae Mitea a luat o decizie şocantă:...
30.12.2014 | 16:40
Veste SOC Ce a patit Nicolae Mitea inainte de Revelion

Îşi plănuia nunta alături de ea, Gabriela s-a bătut pentru el şi cu fosta lui iubită, Andreea Tonciu, dar totul a fost în zadar. Acum câteva minute, Nicolae Mitea a luat o decizie şocantă: i-a dat papucii brunetei.

1

O informaţie bombă a ”fluturat” pe la urechile redactorilor Spynews.ro, astăzi: Nicolae Mitea s-a despărţit de Gabriela. Imediat, contactat telefonic, fostul fotbalist a recunoscut că şi-au spus adio. ”Eu am 30 de ani, îmi doresc o femeie alături de care să îmi fac o familie, care să fie alături de mine şi care să mă susţină şi înţeleagă. Gabriela nu era genul acesta de femeie. Ne-am despărţit în relaţii bune, şi, chiar dacă aveam planuri împreună, le-am anulat. Voi face Revelionul împreună cu familia mea, la un restaurant din Bucureşti”, a spus Nicolae Mitea.

În altă ordine de idei, Mitea nu pare să sufere atât de mult după focoasa brunetă. ”Îmi doresc să întâlnesc o femeie care să mă satisfacă din toate punctele de vedere. Vreau o familie, vreau copii, aştept doar să apară persoana potrivită. Cine ştie, poate dacă intru în noul an fără iubită îmi voi găsi aleasa. Că, până acum, a tot fost invers… Eram cu Andreea şi ne certam mereu”, a mai spus Mitea.

De altfel, problemele dintre ei par să fi apărut de ceva vreme, încă de la Crăciun. ”Eu i-am făcut cadou o brăţară care are pe ea un inel. Nu înseamnă ceva anume…Mi-a spus, însă, că îşi doreşte foarte mult să se căsătorească anul viitor şi să aibe şi un copil. Deocamdată nu sunt pregătită pentru asta, mai am nevoie de ceva timp…Vreau să ne trăim dragostea şi să vină totul de la sine”, spunea bruneta, lucru care, probabil, l-a iritat pe fotbalist.

sursa: spynews.ro