Fotbal intern

Veste ŞOC! Ce se va întampla cu Claudiu Răducanu, aflat în AREST în Mexic!

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut la Cancun si dat pe mana justitiei pentru dare de mita si pentru folosire de carduri false. Eliberat in urma cu doar cateva zile pe cautiune, el va fi...
03.12.2014 | 10:16
Veste SOC Ce se va intampla cu Claudiu Raducanu aflat in AREST in Mexic

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut la Cancun si dat pe mana justitiei pentru dare de mita si pentru folosire de carduri false. Eliberat in urma cu doar cateva zile pe cautiune, el va fi pus in fata unei decizii incredibile.

1

O stire absolut incredibila a socat toata lumea sportive, in urma cu o luna, dupa ce s-a aflat ca una dintre marile glorii ale Stelei a fost arestata in Mexic. Este vorba despre Claudiu Raducanu, asupra caruia politistii au gasit 60 de carduri clonate. S-a stabilit faptul ca fostul stelist facea ilegalitati alaturi de un alt cetatean roman.

ULTIMĂ ORĂ!!! STEAUA RISCĂ AZI O SANCŢIUNE FĂRĂ PRECEDENT!!! MOTIVUL ESTE HALUCINANT!!! GAFĂ IMPARDONABILĂ A CONDUCERII CARE O POATE COSTA ENORM!!!

2

Ambii au fost arestati, insa au iesit la scurt timp di inchisoare dupa ce au paltit o cautiune de circa 1.000 de euro. Ulterior, atat raducanu, cat si celalalt complice, au fost trimisi catre un centru de refugiati unde trebuiau sa astepte o decizie in ceea ce priveste conditiile in care vor fi judecati mai departe pentru aceasta talharie.

GIGI BECALI A GĂSIT ÎNLOCUITORUL PENTRU SĂNMĂRTEAN! E UN JUCĂTOR STRĂIN, NUMĂR 10 VERITABIL

Cu putin noroc, Claudiu Raducanu va fi eliberat de-acolo, insa el va fi deservit justitiei din Romania, dupa un demers al Ministerului Afacerilor Externe.

„In urma ultimelor demersuri legale intreprinse de Amabasada Romaniei la Ciudad de Mexico pe langa autoritatile de imigrari mexicane, in vederea clarificarii situatiei juridice a cetateanului, procedurile de expulzare au fost finalizate. In acest context, acesta va reveni in Romania”, se arata in raspunsul oficial al Ministerului Afacerilor Externe catre Cancan.ro.

3

Voia sa scape de datorii

Apropiatii fostului fotbalist au oferit detalii uimitoare despre Claudiu Raducanu, la scurt timp dup ace acesta a fost arestat. In ultimele discutii cu membrii familiei sale, “Blocnotes”, cum este poreclit, a povestit ca are datorii mari si ca incearca sa puna un ban deoparte pentru a se insura.

RAUL RUSESCU A REVENIT PE TEREN, DAR SE EXPUNE UNUI RISC URIAŞ!!! VEZI AVERTISMENTUL DUR AL MEDICILOR!!!

4

Viata lui Claudiu Raducanu s-a schimbat radical in urma cu cinci ani, atunci cand sotia a divortat de el si i-a luat si toata averea. De atunci, necazurile s-au tinut lant de fotbalist, care a ajuns fara un acoperis deasupra capului, desi a agonisit in cariera sa de fotbalist o avere de peste doua milioane de euro. De atunci, el se judeca prin tribunale cu fosta sotie, Alice, insa aceasta nu are de gand sa ii dea nici macar un leu.

5

Ba, mai mult, ea apeleaza mereu la fel de fel de tactici de intimidare, pentru ca fotbalistul sa renunte la procese. Zilele trecute, Claudiu Raducanu a fost arestat in Cancun pentru dare de mita, dupa ce a incercat sa ofere bani unui agent de paza care il vazuse cand incerca sa sustraga bani dintr-un bancomat cu un card fals.