Sport

Veste șoc: Conor McGregor şi-a anunţat retragerea! Este pentru a treia oară când luptătorul irlandez ia această decizie

07.06.2020 | 11:00
Veste soc Conor McGregor sia anuntat retragerea Este pentru a treia oara cand luptatorul irlandez ia aceasta decizie
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai bine cotaţi luptători din UFC, irlandezul Conor McGregor, şi-a anunţat retragerea din activitate. Nimic nu prevestea luarea unei asemenea decizii, mai ales că gândul lui McGregor părea a fi mereu la revanşa cu rusul Khabib Nurmagomedov.

Conor McGregor şi-a anunţat, din nou, retragerea!

Conor McGregor şi-a anunţat retragerea din activitate la numai 31 de ani, după ce a câştigat peste 250 de milioane de euro în cariera sa. Însă fanii săi şi presa sunt încă în stadiul de stand-by, adică de aşteptare, de a vedea ce se va întâmpla pe mai departe.

ADVERTISEMENT

Şi aceasta deoarece vestea nu a reprezentat chiar un şoc atât de mare, pentru că vorbim despre a treia retragere a lui Conor McGregor, după precedentele două urmând reveniri la fel de trâmbiţate.

Urma să lupte cu veteranul UFC, Anderson Silva

Unii chiar bănuie că aceasta devine o strategie a irlandezului, care în momentul mai puţin fast al carierei aruncă această veste, pentru ca apoi să îşi pregătească întoarcerea cu mult fast şi tam-tam şi să mute din nou interesul maxim în jurul său.

ADVERTISEMENT

Decizia surprinde mai mult prin faptul că irlandezul tocmai răspunsese favorabil propunerii veteranului UFC, Anderson Silva, 42 de ani, de a face un meci împreună în următoarele luni.

Mesaj pentru fani pe Twitter

Însă duminică dimineaţă, fanii care îl urmăresc în număr mare pe Twitter s-au trezit cu mesajul de retragere al sportivului. „Hei, am decis să mă retrag din lupte. Mulțumesc tuturor pentru amintirile uimitoare! Ce distracţie a fost!”

ADVERTISEMENT
Conor McGregor şi-a anunţat retragerea! Este pentru a treia oară când luptărorul irlandez ia această decizie. Foto: Twitter Conor McGregor

Iar în continuarea mesajului, cu o poză alături de mama sa, Conor McGregor a adăugat: „Iată o poză cu mine și mama mea din Las Vegas postând după una dintre victoriile  mele la titlul mondial! Alege casa viselor tale, Mags I love you! Orice vrei tu este al tău.”

Unicul cu două titluri mondiale în UFC în acelaşi timp

Ultima retragere a fost anunţată în martie anul trecut, pentru ca în ianuarie anul acesta să revină în ring pentru a doua oară printr-o demonstraţie de forţă în faţa lui Donald Cowboy Cerrone, pe care l-a terrminat în doar 40 de secunde!

ADVERTISEMENT

În 2016, Conor McGregor a devenit singurul sportiv din istoria UFC care a reuşit să câştige titlul mondial la două categorii în acelaşi timp.

ADVERTISEMENT