Carousel hot news

Veste şoc pentru Rapid! Pancu e la un pas să se lase de fotbal

Rapid primeşte lovitură după lovitură. Căpitanul şi simbolul giuleştenilor, Daniel Pancu e la un pas să spună „adio” carierei de fotbalist. În timpul şedinţei de pregătire de joia...
08.08.2013 | 11:19
Veste şoc pentru Rapid! Pancu e la un pas să se lase de fotbal
Daniel Pancu ar putea spune adio carierei de fotbalist

Rapid primeşte lovitură după lovitură. Căpitanul şi simbolul giuleştenilor, Daniel Pancu e la un pas să spună „adio” carierei de fotbalist. În timpul şedinţei de pregătire de joia trecută, Raul Costin, jucător care a plecat de la Rapid după doar 3 zile, l-a accidentat pe Daniel Pancu, după o intrare dură, care ar putea avea consecinţe extrem de grave. Căpitanul a părăsit imediat antrenamentul, acuzând dureri mari la genunchiul drept.

Pancu va merge mîine la cabinetul medicului echipei naţionale, Pompiliu Popescu pentru a efectua un control mai amănunţit. În exclusivitate pentru FANATIK.RO, medicul naţionalei a dezvăluit care sunt problemele pe care le are Pancu: „Aştept să văd cu ochii mei exact ceea ce are, dacă va ajunge la cuţit atunci îi va fi foarte greu să mai revină.

Atacantul care va împlini 36 de ani pe 17 august aşteaptă cu sufletul la gură întîlnirea cu medicul echipei naţionale: “Aştept să vorbesc cu Pompiliu Popescu şi, în funcţie de ce îmi va zice, voi hotărî dacă voi continua sau nu să mai joc fotbal. Am 36 de ani, mă simt în continuare capabil să fac faţă, dar dacă problemele de la genunchi sunt grave, va fi foarte greu să revin la un nivel care să-mi permită să continui.”, a declarat Pancu pentru Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri