Veste TRISTĂ: starea lui Schumacher s-a AGRAVAT!

Mircea Dominte   
în Sporturi
12/02/2014, 09:21
Veste TRISTĂ: starea lui Schumacher s-a AGRAVAT! GALERIE FOTO

Subiectul zilei rămîne şi miercuri starea de sănătate a lui Michael Schumacher care, conform mai multor publicaţii europene importante, s-a degradat din cauza apariţiilor unor complicaţii.

Schumacher a făcut pneumonie!

Informaţia a fost lansată de cotidianul german Bild care spune că fostul pilot de Formula 1, aflat în comă de două luni şi jumătate după un grav accident de schi, s-a îmbolnăvit acum şi de pneumonie situaţie în care medicii se confruntă cu serioase dificultăţi în procesul pe care l-au început în urmă cu două săptămîni. De atunci, cadrele medicale ale spitalului din Grenoble se străduiesc să îl scoată treptat din coma indusă pe Schumacher, dar ultimele complicaţii apărute pe fondul expunerii plămînilor la microbi din cauza tubului care îi introdus pe căile respiratorii.

bild 12.02

Real Madrid, finalistă în Copa del Rey

Informaţia apare pe prima pagină şi în cotidianul spaniol Marca. Pe lîngă ultimele veşti privindu-l pe fostul sportiv, ibericii abordează şi returul semifinalei din Cupa Spaniei pe care Real Madrid a cîştigat-o marţi seară pe terenul lui Atletico Madrid, scor 2-0, asta după ce şi în tur se impuseseră cu 3-0. Cel mai probabil, “galacticii” o vor întîlni în finala competiţiei pe rivala de moarte FC Barcelona, după ce catalanii s-au impus în prima manşă cu 2-0, pe propriul teren, împotriva lui Real Sociedad.

marca 12.02

Fiorentina se califică în finală după 13 ani!

Tot Cupei naţionale îi dedică un spaţiu amplu şi Gazzetta dello Sport. Miercuri dimineaţă în centrul atenţiei este Fiorentina, după ce echipa viola a atins finala Cupei Italiei după o pauză de 13 ani în urma victoriei cu 2-0 împotriva lui Udinese, pe propriul teren, după ce în urmă cu o săptămînă friulanii se impuseseră cu 2-1 acasă. Adversara din finală se va alege miercuri seară dintre Napoli şi Roma, favoriţi fiind romanii după victoria cu 3-2 de pe propriul teren.

gazzetta 12.02

Cannes, miracolul din Cupa Franţei

Cel mai amplu spaţiu dedicat Olimpiadei de Iarnă de la Soci continuă să fie alocat de publicaţia franceză L’Equipe care prezintă zilnic, în detaliu, cele mai importante momente ale acestei competiţii. În plan secund este tratată şi performanţa remarcabilă a lui Cannes, echipă din liga a patra care s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei după ce a eliminat Montpellier. În plus, aceştia au mai scos în urmă cu două tururi o altă formaţie din Ligue 1, pe Saint Etienne!

lequipe 12.02

Închide ×