Sporturi

Mike Tyson revine în ring la 53 de ani: „Nu o să vă vină să credeți cu cine o să lupt!”

24.05.2020 | 20:39
Mike Tyson revine in ring la 53 de ani Nu o sa va vina sa credeti cu cine o sa lupt
ADVERTISEMENT

Veste absolut surprinzătoare în lumea boxului. Celebrul pugilist american Mike Tyson a decis să revină în ring la vârsta de 53 de ani! O decizie care a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că fostul campion mondial nu lăsase de înţeles anterior că ar intenţiona să facă acest lucru.

UPDATE, 24 mai, ora 20:40 / Mike Tyson va reveni în ring și este din ce în ce mai nerăbdător să lupte. „Iron Mike” a acordat un interviu pentru rapperul Lil Wayne, în care vorbește despre revenirea sa:

ADVERTISEMENT

Sunt în cea mai bună formă din viața mea. Dumnezeu a fost darnic cu mine. Voi continua în ritmul de acum, mă simt foarte bine. Acum am 104 kg și sunt gata de luptă. Mă pregătesc să îi ajut pe cei care nu au fost la fel de norocoși ca mine”.

Voi lupta, iar toți banii vor fi donați. Voi direcționa toată suma către oamenii fără adăpost și către cei care se luptă cu dependențele.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că și eu am fost în ipostaza lor, fără locuință și dependent. Știu cât de dificil este. Eu nu o să iau nici măcar un dolar”, a spus Mike Tyson.


UPDATE, 7 mai, ora 19:55 / După ce Mike Tyson (53 de ani) a anunțat că și-a reluat antrenamentele și se gândește să revină în ring, un promotor australian i-a făcut deja o ofertă pentru o confruntare contra lui Sonny Bill Williams, fost mare jucător de rugby în naționala All Blacks, devenit acum boxer.

ADVERTISEMENT

„Meciul ar putea avea loc pe arene cu 30 de mii de locuri, ar fi un eveniment. Chiar dacă Mike are 53 de ani, sunt mulți care vor să-l înfrunte. Am luat legătura cu unul din agenții lui și i-am spus că-i putem oferi un milion de dolari pentru un meci,” a declarat impresarul australian Brian Amatruda.

Un alt zvon care circulă prin lumea boxului este acela că lui Tyson i s-ar fi propus să susțină un meci demonstrativ contra lui TYson Fury,pe durata a trei reprize, iar bursa s-ar ridica la 150 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ

Publicaţia britanică Metro a scris că Mike Tyson revine în ring la 53 de ani

Publicaţia britanică Metro este cea care a oferit această informaţie bombă. Cel supranumit „Ironman” plănuiește să participe la lupte demonstrative de patru runde, pentru a ajuta asociațiile caritabile. Ultimul meci din cariera americanului a avut loc în iunie 2005 şi s-a terminat cu un eşec în faţa lui Kevin McBride.

Mai multe amănunte au putut fi aflate dintr-o discuţie pe Instagram purtată de pugilist cu rapperul T.I. „Am început să mă antrenez de o săptămână. A fost dificil, corpul meu este stors de energie și am o febră musculară chinuitoare.

Se simte la antrenamente de parcă e bătut de trei tipi

M-am antrenat, încerc să revin în ring, cred că voi participa în câteva meciuri demonstrative pentru asociații caritabile. Fac niște bani, îi ajut astfel pe cei fără case sau pe nenorociții afectați de droguri, precum sunt eu.

Fac cardio timp de două ore, apoi o oră pe banda de alergat, iar după asta ridic greutăți ușoare, fac 250-300 de repetări. Apoi încep să boxez, lovesc saci, 25-30 de minute, deja sunt într-o condiție fizică mai bună. Totuși, mă dor toate, mă simt de parcă aș fi fost bătut de 3 tipi”.

Partenerul său de afaceri vrea să îşi pună numele pe stadionul Barcelonei

Pe de altă parte partenerul de afaceri al americanului, potentul om de afaceri britanic Alki David, speră că va reuşi să îşi lege numele de cel al celebrului stadion al Barcelonei, Nou Camp, în urma anunţului făcut de clubul catalan.

Banii pe care Barcelona îi va încasa din vânzarea acestui drept vor fi în totalitate dirijaţi pentru proiectele de cercetare împotriva coronavirusului.Alki David are o avere estimată la 3,5 miliarde euro. Omul de afaceri în vârstă de 51 de ani e ste partenerul lui Mike Tyson la cultivarea cannabisului, cei doi având plantaţii pe suprafeţe mari.

ADVERTISEMENT