Life

Veste surprinzătoare pentru fanii Puterea Dragostei. Bogdan Mocanu şi Jador se întorc în emisiune?

02.10.2020 | 07:58
Veste surprinzatoare pentru fanii Puterea Dragostei Bogdan Mocanu si Jador se intorc in emisiune
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu vine cu vești care îi surprind pe fanii săi. El este unul dintre cei mai îndrăgiți participanți de la „ Puterea Dragostei” și câștigătorul primului sezon al competiției. Acesta s-a întors și în sezonul secund, filmat în Turcia, unde a cunoscut-o pe Andra Voloș. Relația lor a fost presărată cu certuri și împăcări.

Bogdan a fost întrebat în mai multe rânduri dacă se va întoare la show-ul care l-a făcut celebru. De data aceasta, el a fost invitat într-un show live, „Totul despre Puterea Dragostei, by Cornelia Ionescu”, unde le-a oferit un răspuns mai clar oamenilor.

ADVERTISEMENT

În primă instanță, el a zis că „săptămâna viitoare o să mă întorc. Ca invitat special”, ulterior dând mai multe detalii despre care îi sunt planurile scrie wowbiz.ro.

Bogdan Mocanu revine la Puterea Dragostei: „Mai mult pentru Jador vreau să mă duc”

„O să mă duc acolo. Cred că o să mă duc cu Jador. Dacă se poate. Mai mult pentru el vreau să mă duc pentru că am înțeles că mai sunt niște băieți acolo care dau săgeți în mine și în Jador. Mai mult în el.”, a dezvăluit vedeta.

ADVERTISEMENT

Mocanu a vorbit și despre cine ar putea să-i trezescă interesul: „Cristina Mihaela. Toată lumea zice că e foarte frumoasă, inclusiv răposata, Andra, zicea că e foarte frumoasă. E și foarte deșteaptă, am înțeles, felicitări! Dintre concurente nu am apucat să cunosc pe nimeni”, a povestit el, conform sursei anterioare.

Fostul câștigător al emisiunii din sezonul 1 a vorbit și de ce se întâmplă în casă referitor la momentele tensionate. E consideră că lucrurile par altfel când sunt văzute din exterior, iar intensitatea lor crește atunci când sunt trăite pe viu și cu implicare directă.

ADVERTISEMENT

„Când ești aici, în afara cutiei, ți se par oamenii de acolo nebuni și zici, dom’le, dar de ce nu-i dai o bucată și aia e. Așa se rezolvă la prima vedere probleme, dar când ești acolo, eu știu sigur că nu așa se rezolvă probelemele, trebuie să arăți ce caracter ai. Trebuie să gândești cu creierul, nu cu pumnul”, a mai spus el în cadrul emisiunii mai sus menționate.

Bogdan Mocanu a devenit celebru în urma participării la ”Puterea Dragostei”. El a format un cuplu cu Andra Volos, ci doi ajungând până aproape de nuntă. Nu au avut noroc și, după o serie de împăcări și despărțiri, se pare că relația s-a terminat definitiv.

ADVERTISEMENT

Motivele care au dus la despărțire nu sunt foarte clare. Inițial s-a speculat că Ella ar fi fost cauza, apoi cei doi au acuzat o distanțare. După acest lucru a apărut și Bia în peisaj, iar în cele din urmă, Andra l-a acuzat pe Jador ca fiind responsabil pentru despărțirea de Bogdan.

ADVERTISEMENT