ADVERTISEMENT
Fotbal international

Veste teribilă pentru jucătorul care era aproape gata să semneze cu Bayern Munchen! Cât va lipsi Leroy Sane

Autor: Andrei Șchiopu | 08.08.2019 | 23:05
Veste teribilă pentru jucătorul care era aproape gata să semneze cu Bayern Munchen! Cât va lipsi Leroy Sane
Veste teribilă pentru jucătorul aproape gata să semneze cu Bayern Munchen! Cât va lipsi Leroy Sane

Mijlocașul lui Manchester City, Leroy Sane, a primit o veste teribilă din partea medicilor echipei. După accidentarea sa din minutul 13, neamțul a ieșit de pe teren, acuzând dureri la genunchiul drept, fiind înlocuit de Gabriel Jesus. Deși se credea că nu este o accidentare atât de serioasă, verdictul medicilor a fost cu adevărat dur: ruptură de ligamente încrucișate. Astfel, fotbalistul va rata transferul la Bayern Munchen, ceea ce l-ar fi făcut cel mai scump jucător din istoria bavarezilor, 110.000.000 euro!

ADVERTISEMENT

Cât va lipsi Leroy Sane, jucător care a fost foarte aproape să se transfere la Bayern Munchen

Pe lângă ratarea transferului în Germania la Bayern Munchen, Leroy Sane a primit vestea că va sta departe de teren pentru 6 luni. Acesta va rata și meciurile naționalei Germaniei și o bună parte a noului sezon de Premier League. Se preconizează că mijlocașul va putea reveni pe teren la sfârșitul lunii februarie sau la începutul lunii martie, însă dacă recuperarea acestuia nu va fi completă, va putea lipsi încă 3 luni, ceea ce ar însemna să rateze întreg sezonul.

Leroy va fi operat în săptămâna viitoare. Manchester City îi va oferi lui Leroy tot sprijinul și îndrumarea de care are nevoie, iar toată lumea din club și din jurul acestuia îi urează o recuperare rapidă și completă”, au scris „cetățenii” pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
Leroy Sane accidentat
Veste teribilă pentru jucătorul aproape gata să semneze cu Bayern Munchen! Cât va lipsi Leroy Sane

Minutul 13 cu ghinion pentru Leroy Sane

Se poate spune că minutul 13 al Supercupei Angliei dintre Liverpool și Manchester City a fost cu adevărat ghinionistă pentru mijlocașul în vârstă de 23 de ani. În acest minut Leroy Sane a resimțit o durere la genunchiul drept și a fost nevoit să părăsească terenul. În startul partidei, mijlocașul neamț a avut o ocazie foarte mare, trimițând mingea pe lângă poarta apărată de brazilianul Alisson Becker.

În sezonul trecut, Leroy Sane a bifat 47 de meciuri pentru Manchester City, reușind să înscrie de 16 și oferind 18 pase decisive. Mijlocașul are și 21 de prezențe în naționala Germaniei pentru care a marcat 5 goluri.

ADVERTISEMENT
  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Leroy Sane
  • 110.000.000 de euro ar fi plătit Bayern Munchen pentru mijlocaș
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!