Veste TERIBILĂ pentru Real Madrid. Cel mai scump jucător din lume poate deveni cel mai scump PACIENT! Ratează TOT sezonul?!

Conducerea lui Real Madrid a intrat deja în fibrilaţii. Marca şi As, cele două ziare de sport din capitala Spaniei alertează şi ele. Gareth Bale, cel mai scump jucător din istoria fotbalului...
28.01.2014 | 18:50
Veste TERIBILA pentru Real Madrid Cel mai scump jucator din lume poate deveni cel mai scump PACIENT Rateaza TOT sezonul
ADVERTISEMENT

Conducerea lui Real Madrid a intrat deja în fibrilaţii. Marca şi As, cele două ziare de sport din capitala Spaniei alertează şi ele. Gareth Bale, cel mai scump jucător din istoria fotbalului pînă la stabilirea oficial în instanţă a situaţiei lui Neymar la Barcelona, riscă să devină un mare crack financiar. Şi aceasta pentru că deşi pare un pachet de muşch şi un atlet perfect istoricul medical al galezului este absolut şocant, 34 de accidentări în carieră, ultimele cinci avînd loc la noul său loc de muncă de pe Santiago Bernabeu!

Bale costă 200 milioane cu salarii cu tot

Spaniolii sînt pur şi simplu înnebuiniţi la gîndul că un fotbalist care a costat 101 milioane de euro ar putea deveni un mare caz medical.  Adevărata sumă a fost scoasă recent la iveală ca fiind o înţelegere între preşedintele lui Real, Florentino Perez şi omologul său de la Tottenham, Daniel Levy de a se declara doar 92 de milioane pentru a evita o reacţie negativă din partea lui Cristiano Ronaldo. Practic, afacerea Bale, făcută cu bani din fonduri europene, deci bani publici, cu ajutorul băncii Bankia, duce la un total de 200 de milioane euro, dacă luăm în calcul şi salariile de pe durata contractului ale jucătorului. Iar acesta tinde să devină din ce în ce mai mult un pacient de lux, care poate provoca o mare cădere financiară a Realului.

ADVERTISEMENT

Dacă are hernie de disc nu va mai juca şase luni

Antrenorul Carlo Ancelotti a declarat după a cincea problemă medicală a lui Bale, produsă la meciul cu Granada, că nu este vorba de o problemă la organele genitale, cum s-a crezut iniţial, ci de ceva mult mai serios, medicii suspicionînd o agavare a unei probleme care l-a mai deranjat pe galez pe vremea cînd juca la Tottenham, adică o hernie de disc. Dacă va fi aşa va trebui operaţie sau un un tratament de durată, iar timp de minim şase luni Bale ar fi cel mult doar spectator pe Bernabeu. Pe vremea cînd juca în Anglia, la Spurs, Bale a avut din 2007 pînă în 2013 29 de accidentări, mnajoritatea de natură musculară sau la glezne, dovedind astfel o mare fragilitate în pofida aparenţelor de atlet puternic din punct de vedere fizic.

discuri1

Precedentul Woodgate

În vara lui 2004 Real plătea lui Newcastle 20 de milioane de euro pentru fundaşul central Jonathan Woodgate (foto), deşi jucătorul era accidentat! Şi a stat trei ani la Madrid, jucînd doar nouă meciuri, primul la un an după sosirea sa, măcinat de blestemul accidentărilor. Totuşi, între 20 de milioane şi 200 de milioane e o diferenţă uriaşă şi de aceea cazul Bale pur şi simplu sperie pe toată lumea la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

woodgate

 

14 meciuri şi 8 goluri reprezintă cifrele lui Gareth Bale la Real Madrid