Sport

Veste teribilă pentru Real Madrid! Karim Benzema, pregătit să plece de pe Santiago Bernabeu. Destinație surpriză pentru francez

După un sezon aproape ratat, Real Madrid este pe cale să primească o lovitură și mai grea. Superstarul Karim Benzema este pe picior de plecare de la ”galactici”.
30.05.2023 | 10:29
Veste teribila pentru Real Madrid Karim Benzema pregatit sa plece de pe Santiago Bernabeu Destinatie surpriza pentru francez
După un sezon aproape ratat, Real Madrid este pe cale să primească o lovitură și mai grea. Superstarul Karim Benzema este pe picior de plecare de la ”galactici”. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că înțelegerea dintre atacantul francez și formația de pe Santiago Bernabeu s-a prelungit automat încă un an după ce acesta a câștigat Balonul de Aur, jucătorul pare tentat să încerce o nouă aventură.

Karim Benzema, aproape de o plecare de la Real Madrid

Ajuns la 35 de ani, Karim Benzema știe că nu mai are foarte mult până își va pune ghetele în cui și deși președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, îl mai vrea cel puțin un sezon în echipă există posibilitatea ca francezul să plece în această vară.

ADVERTISEMENT

În presa internațională a apărut o informație conform căreia fotbalistul a primit o ofertă importantă din campionatul Arabiei Saudite și studiază cu atenție posibilitatea de a se transfera în zona Golfului.

Se pare că Benzema ar fi tentat să dea curs acestei oferte în urma căreia ar câștiga de 200 de milioane de euro în următoarele două sezoane. Numele formației unde ar putea ajunge francezul nu a fost dat publicității.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii spanioli scriu despre faptul că șefii lui Real Madrid au aflat de această ofertă și par resemnați la gândul că își vor pierde golgheterul, deoarece nu pot face nimic din punct de vedere financiar pentru a concura cu șeicii saudiți.

Ce variante de înlocuire a lui Benzema are Real Madrid

În cazul în care va da un răspuns pozitiv ofertei venite din Arabia Saudită, Karim Benzema ar călca pe urmele fostului său coechipier de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, care la începutul anului a semnat cu Al Nassr.

ADVERTISEMENT

O a treia mare vedetă a fotbalului mondial, Leo Messi, este pe cale să ajungă în campionatul saudit. Argentinianul ar fi bătut palma cu șeicii arabi și din vară va merge la Al Hilal, cel mai prestigios club din zona Golfului.

Este de notorietate faptul că Real Madrid caută de mai multă vreme un atacant care să-l înlocuiască la un moment dat pe Karim Benzema. Cele mai vehiculate nume pentru această vară sunt cele ale lui Roberto Firmino şi Harry Kane.

ADVERTISEMENT

Varianta de lux se numește Kylian Mbappe, care în vara trecută i-a refuzat pe ”galactici” și și-a prelungit contractul cu PSG. Deși s-a zvonit că francezul ar vrea totuși să ajungă pe Santiago Bernabeu, acesta a pus capăt discuțiilor anunțând că și în sezonul viitor va juca pentru campioana din Ligue 1.

ADVERTISEMENT