Sport

Veste teribilă pentru Ronald Koeman înainte de EURO 2024: “S-a întors!”

Cu doar câteva zile înainte să înceapă EURO 2024, Ronald Koeman a primit o veste teribilă din partea soției sale Bartina.
11.06.2024 | 19:06
Veste teribila pentru Ronald Koeman inainte de EURO 2024 Sa intors
Vestea primită de Ronald Koeman înainte de EURO 2024. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Selecționerul Olandei pregătește echipa pentru Campionatul European din Germania, însă va fi o perioadă dificilă. Pentru că Ronald Koeman a primit o veste teribilă din partea soției sale înainte de EURO 2024.

Veste teribilă pentru Ronald Koeman înainte de EURO 2024: “S-a întors!”

Cu câteva zile înainte de EURO 2024, Ronald Koeman a primit o veste teribilă legată de starea de sănătate a soției sale. Bartina a anunțat că i-a recidivat cancerul la sân.

ADVERTISEMENT

Actrița și prezentatoarea TV din Olanda a oferit mai multe detalii despre problema sa de sănătate și a vorbit deschis despre acest lucru în cadrul unui interviu.

“Cancerul la sân s-a întors. Vreau să vorbesc deschis despre asta pentru că sper că va ajuta și alte femei cu această problemă. Primul l-am avut în 2010. Am fost operată, am făcut radioterapie și chimioterapie, apoi am scăpat.

ADVERTISEMENT

Dar în 2018 am avut o problemă la gât care mă deranja. Credeam că doar mi se înțepenise gâtul. Dar în realitate am avut metastaze la coloană. După și mai multă chimioterapie, am scăpat din nou.

Acum, un test recent a arătat că mi se întorcea cancerul o dată la trei-patru săptămâni. Sunt o femeie puternică și pot să fac față.

ADVERTISEMENT

Nu mă plâng în fiecare zi pentru că sunt foarte independentă. Sper că Ronald e răsplătit pentru munca sa și că va merge cât mai departe la EURO”, a spus Bartina Koeman, potrivit celor de la AS.

Ronald și Bartina Koeman. Sursa Foto: X (Twitter)
Ronald și Bartina Koeman. Sursa Foto: X (Twitter)

Ronald Koeman și Bartina sunt căsătoriți din 1985 și au împreună trei copii, Debbie, Tim și Ronald Jr. Soția selecționerului Olandei se confruntă cu această boală din 2010.

ADVERTISEMENT

Frankie de Jong, out de la Campionatul European din Germania

Din cauza unei accidentări suferite în acest sezon, Frankie de Jong a fost nevoit să renunțe le prezența sa la EURO 2024. Mijlocașul olandez nu se va putea recupera la timp pentru a ajuta “Portocala Mecanică”, iar în locul său a fost chemat Ian Maatsen, fundașul stânga care a ajutat-o pe Borussia Dortmund să ajungă în finala Champions League.

“Sunt trist și dezamăgit că nu voi fi prezent la Campionatul European. Am făcut tot posibilul în ultimele săptămâni, dar din păcate, glezna mea are nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca.

Este un vis devenit realitate și cea mai mare onoare să ne reprezentăm țara la un turneu final, purtând tricoul portocaliu, cântând Wilhelmus și simțind sprijinul întregii țări. Dar acum, ca parte din legiunea portocalie, voi încuraja echipa noastră de pe margine. Hai, băieți!”, a scris Frankie de Jong pe pagina sa de Instagram.

“Nu avea să fie gata în trei săptămâni, din păcate. Frenkie are un istoric cu această accidentare, așa că trebuie să ne gândim la sănătatea lui. Clubul de acolo a decis să-și asume riscuri și acesta este prețul pe care trebuie să-l plătim pentru asta”, a spus selecționerul Olandei Ronald Koeman.

ADVERTISEMENT
Tags: