Sport

Veste teribilă pentru Simona Halep: „Nu va exista clemență! Are 30 de ani, și-au făcut treaba cu ea!”

MM Stoica a vorbit despre scandalul de dopaj al Simonei Halep și consideră că nu va exista clemență pentru sportivă.
21.10.2022 | 20:22
Veste teribila pentru Simona Halep Nu va exista clementa Are 30 de ani siau facut treaba cu ea
Veste teribilă pentru Simona Halep după scandalul de dopaj. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre grija pe care un sportiv trebuie să o aibă în alegerea unui medic, care să îl ajute, dându-l exemplu pe Cristi Chivu.

Veste teribilă pentru Simona Halep după scandalul de dopaj

MM Stoica a vorbit despre scandalul de dopaj al Simonei Halep și consideră că românca nu va primi clemență, fiind la final de carieră: „Eu, din câte știu, aș duce discuția fără să fac referire la Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Toată lumea caută substanțe care să ajute la dezvoltarea sportivă și care nu sunt pe lista interzisă. Îmi pare rău, chiar nu știu ce să zic.

Un sportiv de elită cum e Simona Halep trebuie să aibă un medic care să nu-l lase pe sportiv să nu facă nimic de capul lui”.

ADVERTISEMENT

„Chivu îl întreba pe medicul lui Inter cu ce șampon se poate spăla pe cap. E foarte greu de atacat o probă pozitivă, tu poți cere clemență, dar nu dau doi bani pe tine”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Toni Iuruc a oferit o reacție în exclusivitate pentru FANATIK imediat după izbucnirea scandalului.

ADVERTISEMENT

„Vorbim despre o jucătoare de 30 de ani cu care și-au făcut treaba!”

MM Stoica a explicat în ce condiții pedeapsa putea fi mult mai blândă sau cum ar fi putut fi iertată Simona Halep. Acesta este de părere că singurul mod în care nu mai izbucnea scandalul, era dacă Simona era la începutul carierei și se anunța a fi un star în ascensiune.

„Dacă era vorba despre un rising star, mai ziceai, dar vorbim despre o jucătoare de 30 de ani cu care și-au făcut treaba, nu mai e nevoie de ea.

ADVERTISEMENT

Eu am fost supărat cu Lance Armstrong, eram mare fan. Totuși, dacă te uiți la picioarele lor la finalele curselor îți dai seama că ceva nu e în regulă”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT