News

Veste tristă din lumea filmului! A murit actrița Ashina Sei, cunoscută pentru rolul din „Silk”. Avea doar 36 de ani

16.09.2020 | 11:16
Veste trista din lumea filmului A murit actrita Ashina Sei cunoscuta pentru rolul din Silk Avea doar 36 de ani
Actrița Ashina Sei s-a sinucis la 36 de ani. Sursa foto: wikispro.com
ADVERTISEMENT

De astăzi, lumea filmului este mult mai săracă, întrucât s-a stins din viață una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe ale noului val. Este vorba despre Ashina Rei, cunoscută în special pentru rolul din „Silk/ Drumul mătăsii”, adaptarea romanului omonim al autorului italian Alessandro Baricco .

Fratele său a fost cel care a găsit-o fără suflare în locuința sa din Tokyo și a alertat autoritățile. Primele concluzii indică faptul că Hollywood-ul asistă la un nou caz de sinucidere. Durerea e cu atât mai mare cu cât aceasta avea doar 36 de ani, o carieră la care alții nici nu îndrăznesc să viseze și milioane de fani din toate colțurile lumii.

ADVERTISEMENT

Vestea „tristă și nefericită” a fost confirmată atât de reprezentanții actriței, cât și de oamenii legii, printr-un comunicat transmis la scurt timp după descoperirea trupului neînsuflețit. Chiar dacă nu a mai răspuns de câteva zile la mesaje și numărul de telefon era indisponibil, nimeni nu se aștepta să comită gestul necugetat.

Doliu în lumea filmului. A murit actrița Ashina Sei

Detaliile despre caz sunt în prezent în curs de anchetare, dar am dori să cerem mass-media să ia în considerare durerea profundă a familiilor lor și să se abțină de la intervievarea lor.

ADVERTISEMENT

Am dori să ne exprimăm sincera noastră recunoștință pentru bunătatea lui Ashina în timpul vieții sale și ne rugăm pentru sufletele tuturor”, se arată în declarația oficială a reprezentanților actriței.

Rolul din „Silk” i-a adus celebritatea

Născută în 1983 în Fukushima, Ashina Sei a fost inițial un model de succes, ca mai apoi, în 2002, să-și facă debutul în actorie cu rolul din seria „The Tail of Happiness”. Au urmat apariții în filme japoneze și emisiuni TV, printre care și drama polițistă „Aibo”, extrem de îndrăgită de publicul nipon.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a dat voce personajului Emily Thorne în versiunea în limba japoneză a serialului american „Revenge”. Celebritatea a atins-o, însă, în 2007, când a reușit să obțină rolul principal în drama „Silk”, regizată de François Girard.

Este vorba despre o coproducție japoneză- canadiană-italiană care ecranizează romanul cu același nume al autorului italian Alessandro Baricco. Pelicula urmărește experiențele dulci-amărui de viață și de iubire ale unui tânăr francez care îmbrățișează inițial cariera militară pentru ca ulterior, la insistențele omului de afaceri Baldabiou, să devină negustor.

ADVERTISEMENT

Din această postură călătorește în repetate rânduri în Egipt și Japonia pentru a cumpăra ouă de viermi de mătase necontaminate de maladia care secerase toate insectele din Europa. Căsătorit cu marea lui iubire, Herve întâlnește în timpul uneia dintre călătoriile sale în îndepărtata și misterioasa Japonie o frumoasă gheișă de origine chineză.

Deși este iubita unui puternic și primejdios baron local, aceasta îl vrăjește pe tânăr prin grația și inaccesibilitatea ei. Sfâșiat între sentimentele de vinovăție față de loiala și înțelegătoarea lui soție și pasiunea fatală pe care o simte pentru misterioasa făptură întâlnită în Japonia, eroul nostru se află în fața unei alegeri dureroase. Asta dacă nu cumva viața însăși o va face în locul lui.

ADVERTISEMENT