Fotbal international

Veste tristă în Anglia! Un fotbalist de doar 23 de ani a murit

27.05.2020 | 15:15
Veste trista in Anglia Un fotbalist de doar 23 de ani a murit
ADVERTISEMENT

Christian Mbulu, un fundaș în vârstă de doar 23 de ani, a murit subit, cauza nefiind cunoscută în acest moment. Astfel, Christian lasă un gol imens în sufletele părinților și apropiaților săi, mai ales că avea toată viața înainte.

Un fotbalist de 23 de ani din Anglia a murit

Christian Mbulu a jucat de-a lungul carierei sale în Scoția și în Anglia. În Anglia a debutat pentru Brentwood, după care a fost transferat de Milwall, formație din liga a doua.

ADVERTISEMENT

În vara anului 2018, Mbulu a ajuns liber de contract în Scoția, la Motherwell, unde a jucat șase meciuri, după care s-a întors în Anglia la Crewe Alexandra.

Ultima echipă la care a jucat Mbulu a fost Morecambe, formație din liga a patra din Anglia, unde a apucat să joace trei meciuri.

ADVERTISEMENT
  • 50.000 de euro a fost cea mai mare cotă de piață pe care Christian Mbulu a avut-o, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Apropiații sunt în stare de șoc după moartea lui Cristoph Mbulu

Moartea lui Cristoph Mbulu a venit ca un șoc pentru toată lumea, apropiații săi fiind doborâți de tragica veste. Morecambe și Motherwell au reacționat după decesul fostului fundaș, lăsând mesaje de condoleanțe pentru familia și prietenii lui Cristoph Mbulu.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea de la Morecambe este profund întristată de aflarea veștii conform căreia Christian a murit. Condoleanțe familiei și prietenilor săi.

Avea doar 23 de ani, iar moartea sa fulgerătoare e un adevărat șoc pentru noi. Din ianuarie, de când a ajuns la echipa noastră, el a știut cum să se facă plăcut și era o prezență mereu plăcută în vestiar”, a fost mesajul celor de la Morecambe.

ADVERTISEMENT

„Ne pare rău să auzim de moartea lui Christian Mbulu, fostul nostru jucător. Odihnește-te în pace, Cristian”, a fost mesajul scoțienilor de la Motherwell.

  • 23 de ani împlinise Christian Mbulu pe 6 august
ADVERTISEMENT