ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Veste tristă pentru Dinamo! Vasile Popescu, fostul medic al echipei, a încetat din viață la 78 de ani

Autor: Andrei Șchiopu | 13.03.2020 | 21:30
Veste tristă pentru Dinamo! Vasile Popescu, fostul medic al echipei, a încetat din viață la 78 de ani
Stadionul lui Dinamo. Sursă foto: digi24.ro

Dinamo a primit o veste plină de tristețe, vineri, 13 martie, după ce Vasile Popescu, fostul medic al clubului din „Ștefan cel Mare” a încetat din viață la 78 de ani.

ADVERTISEMENT

Vasile Popescu, fostul medic al lui Dinamo, a încetat din viață

Toată suflarea dinamovistă se află într-un moment greu, după aflarea veștii conform căreia Vasile Popescu, fostul medic al clubului din șoseaua „Ștefan cel Mare” a încetat din viață la 78 de ani.

Vasile Popescu a fost medicul echipei, specialist în ortopedie și traumatologie în cadrul Spitalului de Urgențe Floreasca. Tristul anunț a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„FC Dinamo București regretă dispariția lui Vasile Popescu și este alături de familia fostului medic al clubului nostru și al echipei naționale de tineret a României.

Trupul neînsuflețit va fi depus sâmbătă, 14 martie, la capela Bisericii “Doamna Oltea” din Capitală, înmormântarea urmând să aibă loc duminică, 15 martie (ora 13:00), la Cimitirul “Reînvierea” din București.

ADVERTISEMENT

Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să te odihnească în pace, Vasile Popescu!”, a fost mesajul postat de dinamoviști pe Facebook, la care fanii „câinilor” au reacționat imediat, îndurerați de groaznicul anunț.

A fost medic și al selecționatei U21

De-a lungul timpului, Vasile Popescu a cochetat și cu fotbalul, iar în afară de a fi medicul lui Dinamo la începutul anilor 2000, acesta a fost și doctorul echipei naționale U21.

ADVERTISEMENT

Fanii „câinilor” au fost mișcați de vestea tragică și au lăsat mai multe comentarii de condoleanțe prin intermediul rețelelor de socializare.

Doctorul Vasile Popescu ar fi suferit de mai multe probleme medicale, motiv pentru care a încetat din viață la 78 de ani. Teribilul anunț a fost făcut de antrenorul Ion Moldovan, bun prieten cu doctorul ortoped.

ADVERTISEMENT
  • 78 de ani este vârsta la care Vasile Popescu a trecut în neființă
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!