Life

Veste tristă pentru fanii ”Game of Thrones”. A murit unul dintre cei mai populari actori

Unul dintre cei mai cunoscuți actori ai serialului ”Game of Trones” a murit. Avea 75 de ani, iar în 2013 a aflat că are cancer pancreatic.
24.11.2022 | 13:20
Veste trista pentru fanii Game of Thrones A murit unul dintre cei mai populari actori
Boala cruntă care l-a răpus pe actor. Sursa foto: Vox
ADVERTISEMENT

Este doliu printre actorii din ”Game of Thronese”. A murit Wilko Johnson, cel care l-a interpretat pe călăul mut, Ser Ilyn Payne, din serialul ”Urzeala Tronurilor”.

Wilko Johnson din ”Game of Thrones” a murit. Boala cruntă care l-a răpus

Wilko Johnson a plecat din această lume în ziua de 21 noiembrie. Avea 75 de ani și se confrunta cu o boală cruntă de aproape 10 ani. În 2013 a aflat că are cancer pancreatic. Vreme de două sezoane actorul l-a jucat pe Ser Ilyn Payne.

ADVERTISEMENT

Atunci când a primit diagnosticul crunt din partea doctorilor, aceștia i-au mai spus lui Wilko Johnson și că nu va trăi mai mult de câteva luni. Însă, artistul nu s-a dat bătut și a luptat cu boala până în acest an.

Vestea că Wilko Johnson nu mai este, a fost dată pe rețelele de socializare, mai exact, pe pagina sa oficială de Twitter.

ADVERTISEMENT

”Acesta este anunțul pe care nu am vrut să-l facem niciodată și îl facem cu inima frântă: Wilko Johnson a murit. A murit acasă luni, 21 noiembrie.

Vă mulțumim că respectați intimitatea familiei în acest moment foarte trist. RIP Wilko Johnson”, apare pe contul de Twitter al actorului.

ADVERTISEMENT

Personajul Payn a fost călăul regal care a primit ordin să-l ucidă pe iubitul Eddard ”Ned” Stark. Totodată, i s-a tăiat limba, în timpul când domnea Regele Nebun, încât să fie un ucigaș tăcut.

”Au spus că vor pe cineva cu adevărat sinistru care să se uite cu pumnale la oameni înainte de a-i ucide. Asta a fost ușor. Să mă uit cu pumnale la oameni este ceea ce fac tot timpul, este ca o a doua natură pentru mine…

ADVERTISEMENT

În prima zi, a trebuit să mă uit rău la această fată. Așa că m-am cam năucit la ea. După aceea, regizorul american a venit la mine și mi-a spus: >”, declara Wilko într-un interviu din 2011.

Wilko Johnson a fost și cântăreț

Wilko Johnson a făcut parte și din lumea muzicii. A fost chitarist, cântăreț și compozitor. În anii 1970, actorul a fost membru al trupei de pub rock/rhytm and blues, Dr. Feelgood.

ADVERTISEMENT