Life

Veste tristă pentru fanii serialului ”Pasiuni”. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori a murit. Avea 75 de ani

Fanii serialului ”Pasiuni” primesc o veste tristă. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din telenovela americană a murit.
12.01.2023 | 12:42
Veste trista pentru fanii serialului Pasiuni Unul dintre cei mai indragiti actori a murit Avea 75 de ani
Care a fost cauza morții actorului. Sursa foto: Daytime Confidential, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorii din ”Pasiuni”, serial care făcea furori la începutul anilor 2000, sunt în doliu. Unul dintre colegii lor, care a interpretat unul dintre cele mai îndrăgite personaje, a încetat din viață.

Îți mai amintești de celebrul serial ”Pasiuni”? Unul dintre cei mai îndrăgiți actori a murit. Avea 75 de ani

Ben Masters, actorul care a jucat rolul lui Julian Crane în faimoasa telenovelă americană, a murit miercuri, 11 ianuarie, la vârsta de 75 de ani.

ADVERTISEMENT

Ben Masters și-a dat ultima suflare pe un pat de spital, de la Centrul Medical Eisenhower, din Palm Springs, iar cauza decesului a fost Covid-19, transmite hollywoodreporter.com

Un celebru jurnalist american, George Pennachio, scrie că multă vreme starul s-a confruntat și cu demența, iar în ultimii ani din viață starea i s-a accentuat.

ADVERTISEMENT

Colegii de breaslă ai faimosului actor au aflat de moartea lui și își exprimă regretele profunde. Pe rețelele de socializare ei postează mesaje emoționante și se declară uimiți că a plecat în lumea de dincolo.

Actorul, înmormântat fără o ceremonie religioasă. Care este cauza

Tot Hollywoodreporter precizează că actorul nu va avea parte de o slujbă de înmormântare, așa cum se obișnuiește pentru fiecare decedat, deoarece acesta nu și-a dorit să fie condus pe ultimul drum astfel.

ADVERTISEMENT

Cine a fost, mai exact, Ben Masters

Ben Masters s-a născut pe 6 mai 1947 în Corvallis, Oregon, Statele Unite ale Americii. A fost un actor renumit la Hollywood, iar de-a lungul carierei sale a jucat în numeroase pelicule, dar cea care i-a adus faima la nivel internațional a fost seria ”Pasiuni”.

Ben Masters a interpretat rolul lui Julian Crane de la debutul ”Pasiuni”, din 1999, până la final, în 2008. Personajul Julian Crane era un milionar din Harmony, New England, și a atras simpatia publicului prin dependența sa de alcool și prin micile sale contradicții și infidelități față de soția lui, Ivy Crane.

ADVERTISEMENT

NBC a fost postul care a transmis pentru prima oară ”Pasiuni”, iar din 2008, după ce s-au încheiat filmările, Ben Masters și-ar fi exprimat regretul.

”O să-mi fie dor să joc acest rol. M-am distrat interpretându-l pe Julian Crane. Aș putea să-l joc în continuare până când nu o să mai pot”, a declarat Ben Masters, în perioada vieții, transmite fampeople.com

Pe lângă ”Pasiuni”, alte pelicule renumite în care a apărut Ben Masters sunt: ”Spy Game” în 1997, ”Cruel Doubt” în 1992, ”Noble House” în 1988, ”All That Jazz” în 1979 sau ”Mandingo” în 1975.

ADVERTISEMENT