Fotbal intern

Veste uriaşă despre stadionul Dinamo! Anunţul oficial făcut de Răzvan Burleanu

19.11.2018 | 15:01
Veste uriasa despre stadionul Dinamo Anuntul oficial facut de Razvan Burleanu

Veste uriaşă despre stadionul Dinamo! Arena din Ștefan cel Mare nu are cum să fie gata pentru Campionatul European din 2020, dar lucrările nu sunt sistate în totalitate. Inițial, stadionul câinilor se afla în proiectul de bază depus de șefii Federației pentru obținerea meciurilor, însă între timp detaliile s-au schimbat mult în privința acestei arene. Răzvan Burleanu le oferă și speranțe suporterilor.

Astfel, omul care conduce fotbalul românesc a anunțat că este încrezător că Dinamo va beneficia până la urmă de un stadion modern, chiar dacă lucrul acesta se va peterece abia în 2021.În momentul de faţă, suntem în grafic cu cele trei stadioane, nu şi cu cel de-al patrulea. Este vorba despre Dinamo. Tragem tare să reuşim să îl avem până la urmă. Noi, ca federaţie, ne dorim ca Dinamo să beneficieze de un stadion modern în 2021, a spus Răzvan Burleanu.

Veste uriaşă despre stadionul Dinamo! Stadionul Dinamo
Arena din Ștefan cel Mare nu va fi gata la timp pentru CE 2020

Veste uriaşă despre stadionul Dinamo!

Arena din Ghencea este cea mai avansată – au fost finalizate în proporție de sută la sută lucrările de demolare și deja au început cele de excavare. În clipa de față se așteaptă avizul pentru depunerea documentaţiei în vederea obținerii autorizaţiei de construcţie. După ce și acesta va fi obținut se vor demara de urgență lucrările de execuţie. Şi pentru stadionul din Giuleşti lucrurile sunt clare. S-a semnat contractul şi în scurt timp va începe demolarea. Arena va fi modernizată şi folosită ca bază de antrenament în 2020 când România va fi printre gazdele Campionatului European. De altfel, Rapid a și anunțat că este gata pentru ultimul joc disputat pe propriul teren în Giulești și a început procedura legală de a se muta în Regie pentru partidele din 2019

La Arcul de Triumf deja nu se mai joacă rugby. Naţionala s-a mutat în Ghencea pentru că la arena de lângă Cașin este în curs de finalizare etapa de proiectare și de obținere a avizelor necesare.

  • 4 stadioane erau incluse în proiectul Euro 2020, însă deocamdată FRF este în grafic numai cu 3 arene