Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Veste uriașă înainte de EURO 2024! Filmul „În inima naționalei” se vede la TV în România. Când va fi difuzat

Filmul documentar „În inima naționalei” va putea fi urmărit la TV în România înainte de debutul naționalei la EURO 2024. Veste uriașă pentru suporterii „tricolorilor”.
12.06.2024 | 21:30
Veste uriasa inainte de EURO 2024 Filmul In inima nationalei se vede la TV in Romania Cand va fi difuzat
Filmul „În inima naționalei” va putea fi urmărit la TV în România. Veste importantă pentru suporterii „tricolorilor”. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile înainte de startul EURO 2024, suporterii naționalei României au primit o veste uriașă. Filmul documentar „În inima naționalei”, care prezintă calificarea „tricolorilor” la turneul final, va putea fi urmărit pe micile ecrane la Pro TV, joi, 13 iunie, începând cu ora 21:30.

Veste uriașă înainte de EURO 2024! Filmul „În inima naționalei” se vede la TV în România. Când va fi difuzat

Pro TV a anunțat o schimbare de ultimă oră în programul zilei de joi, 13 iunie. Filmul documentar „În inima naționalei”, regizat de Remus Achim, a înlocuit filmul de acţiune, „Hitman: Agent 47” (2015), cu actorii Rupert Friend şi Hannah Ware, potrivit tvmania.ro.

ADVERTISEMENT

Filmul care prezintă calificarea naționalei României la EURO 2024 va putea fi urmărit joi, 13 iunie, ora 21:30, la Pro TV. „În inima naționalei” a intrat deja pe platforma Voyo, care aparține de Pro TV, încă de luni, 10 iunie.

Aflat sub regia lui Remus Achim, filmul „În inima naționalei” pune în scenă evoluția echipei naționale, dar și discuțiile dintre selecționer și jucători. Filmul prezintă momente atât din perioada în care naționala a fost extrem de criticată, dar și momente cu bucuria „tricolorilor” după calificarea la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Pro TV transmite EURO 2024

Campionatul European 2024 are loc în perioada 14 iunie – 14 iulie. Turneul final european va fi transmis în întreaga lume. În România, EURO 2024 va putea fi urmărit pe Pro TV și Pro Arena. Cele două posturi TV din Pache Protopopescu vor transmite toate meciurile de la turneul final.

Pro TV va difuza inclusiv ceremonia de deschidere a EURO 2024 care are loc vineri, 14 iunie, ora 21:30, înainte de Germania – Scoția, meciul de deschidere care începe la ora 22:00. România va debuta la turneul final luni, 17 iunie, ora 16:00, împotriva Ucrainei.

ADVERTISEMENT

Comentarii meciurilor de la EURO 2024 sunt Andrei Grecu, Cristian Pintea, Ion Alexandru, Cristi Petre, Bogdan Nevel, Mihai Mironică și Mihai Crăciun. Postul din Pache Protopopescu a pregătit emisiuni de analiză.

România face parte din Grupa E la EURO 2024 alături de Belgia, Slovacia și Ucraina. Primele două locuri din fiecare grupă se califică în „optimile” de finală alături de cele mai bune 4 locuri 3 din fiecare serie.

ADVERTISEMENT

Naționala României va înfrunta Belgia în a doua etapă din faza grupelor, pe 22 iunie, ora 22:00. Patru zile mai târziu, „tricolorii” vor da piept cu Slovacia, ora 19:00. Meciurile de la EURO 2024 vor putea fi văzute și pe Voyo.

ADVERTISEMENT