Fotbal international

Veste uriaşă pentru Alex Mitriţă, care a revenit la antrenamente cu New York City FC. Fostul jucător al Craiovei va avea o fetiţă

27.05.2020 | 14:08
Veste uriasa pentru Alex Mitrita care a revenit la antrenamente cu New York City FC Fostul jucator al Craiovei va avea o fetita
ADVERTISEMENT

Alex Mitriţă a revenit la antrenamente cu echipa sa de club, New York City FC şi în acelaşi timp a primit cea mai frumoasă veste din partea soţiei sale, Alesia. Va fi pentru prima dată tată!

Alex Mitriţă a revenit la pregătiri extrem de bucuros pentru că va fi tată

Internaţionalul român este bucuros că lunga perioadă de aşteptare a revenirii la fotbal a trecut, în sfârşit, iar faptul că echipa a reluat antrenamentele a produs multă veselie şi optimism în rândul jucătorilor lui New York City.

ADVERTISEMENT

Iar Alex Mitriţă are toate motivele să fie şi cel mai bine dispus din lot, pentru că va deveni tatăl unei fetiţe. Anunţul a fost făcut pe contul de socializare al fotbalistului, care a precizat că el şi soţia sa nu au practicat în timpul carantinei distanţarea socială şi rezultatul încălcării acestei reguli va fi venirea pe lume a primului său copil.

Foştii jucători ai Craiovei fac fete!

Se pare că pentru foştii jucători ai Craiovei există un program prin care aceştia primesc în dar de la soţiile lor fetiţe, pentru că nu a trecut mult timp de când fostul său coechipier din echipa care câştiga Cupa României, Alex Băluţă, a devenit tatăl unei fetiţe.

ADVERTISEMENT

Revenind la fotbal Alex Mitriţă şi colegii lui încearcă să se întoarcă la normal cu programul de pregătire, după ce au desfăşurat antrenamente, atât cât s-a putut, individual, în perioada de izolare, dar pe baza unor programe date de stafful tehnic.

SUA, ţara cea mai afectată de COVID 19

În SUA coronavirusul a făcut cele mai mari ravagii, cu peste 1,7 milioane persoane infectate şi peste o sută de mii de decese. New York a fost oraşul cel mai afectat de pe teritoriul Statelor Unite.

ADVERTISEMENT

Dar, cu toate acestea, americanii sunt înnebuniţi după sport şi nimeni nu a luat în calcul, la nici o disciplină, cum s-a procedat frecvent în alte sporturi, în Europa şi în unele ţări şi în fotbal, varianta de a pune aici capăt sezonului.

Se intră direct cu meciuri din play-off

În toate sporturile de mare importanţă se va reveni în luna iulie pe teren, dar revenirea se va face direct cu partidele din play-off, inclusiv la fotbal.

ADVERTISEMENT

Deşi mai erau de disputat şi în baschet şi în hochei partide din sezonul regular s-a luat în calcul clasamentele existente la momentul întreruperii şi echipele aflate atunci pe locuri de play-0ff au primit accesul.

ADVERTISEMENT
Tags: