Fotbal intern

Veste uriașă pentru CFR Cluj înainte de meciul decisiv cu Universitatea Craiova! Dan Petrescu, pe bancă la meciul de pe “Oblemenco”?!

01.08.2020 | 15:22
Veste uriasa pentru CFR Cluj inainte de meciul decisiv cu Universitatea Craiova Dan Petrescu pe banca la meciul de pe Oblemenco
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și CFR Cluj joacă luni, de la ora 20:30, meciul decisiv pentru titlu pe stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova. Va fi un meci în care ambele echipe vor da totul pentru că cine câștigă își asigură titlul de campioană.

Astfel, tot sezonul s-a redus la un singur meci. Mai simplu de atât nu se poate. Victoria decide titlul, iar CFR Cluj ar putea primi un ajutor uriaș la meciul de luni. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, ar putea reveni pe bancă la meciul de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, tehnicianul campioanei se află în izolare după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. “Bursucul” a fost internat în spitalul din Cluj de unde a văzut meciul cu FC Botoșani. Ulterior, el a fost externat.

Veste uriașă pentru CFR Cluj înainte de meciul decisiv cu Universitatea Craiova! Dan Petrescu, pe bancă?

Dan Petrescu a văzut de acasă, din izolare, victoria cu FCSB, iar luni ar putea să stea pe banca tehnică. Totul depinde de rezultatele testelor COVID-19 din acest weekend. Dacă testele vor ieși negativ sunt mari șanse să îl vedem pe Dan Petrescu la meci.

ADVERTISEMENT

Marius Bilașco, unul dintre oficialii campioanei României a declarat după victoria cu FCSB că la Craiova ar putea să facă deplasarea și Dan Petrescu: “Am vorbit înainte de meci cu Dan Petrescu.

Vom vedea dacă va fi pe bancă, sunt niște protocoale care trebuie urmate. El acum este în izolare, acasă. Dacă rezultatele testelor vor fi bune, el ar putea fi și pe bancă”, a spus Bilașco.

ADVERTISEMENT

Bordeianu: „Vă spun sincer, lucrez de 6 ani cu Mister și nu ai cum să îi înțelegi stilul”

În meciurile cu FC Botoșani și FCSB, pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj a stat Valeriu Bordeianu, unul dintre secunzii lui Dan Petrescu. Colaboratorul lui SuperDan a declarat că încearcă să intuiască ce mișcări ar face antrenorul în timpul meciurilor:

„Vă spun sincer, lucrez de 6 ani cu Mister și nu ai cum să îi înțelegi stilul. Nu știu exact ce gândește, dar anticipez ce mutări ar putea face. Cu siguranță vorbim în timpul sesiunii de antrenament, el decide programul, dar în timpul meciurilor nu prea avem cum să comunicăm”, a explicat Bordeianu.

ADVERTISEMENT

Ultima dată, Dan Petrescu a stat pe banca celor de la CFR Cluj în meciul cu Gaz Metan Mediaș, de pe 13 iulie. Apoi a urmat controversa în ceea ce privește testarea jucătorilor și a staff-ului în urma căreia s-au stabilit că 26 de membri ai echipei sunt infectați cu COVID-19. Dar, câteva zile mai târziu, s-a stabilit că testele au fost eronate, iar cei 26 au ieșit negativ la COVID-19.

 

ADVERTISEMENT
Tags: