Carousel hot news

VESTE URIAŞĂ pentru Gigi: “ARE DREPTUL să ceară asta”

Doar vestea unei posibile eliberări l-ar putea face mai fericit pe Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera n-a avut parte de nici un răspuns favorabil la diversele cereri făcute de cînd a ajuns în...
02.02.2014 | 12:34
VESTE URIAŞĂ pentru Gigi:
Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Doar vestea unei posibile eliberări l-ar putea face mai fericit pe Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera n-a avut parte de nici un răspuns favorabil la diversele cereri făcute de cînd a ajuns în puşcărie, principala sa dorinţă fiind să iasă, fie şi numai pentru o zi, să-şi vadă familia.

Patronul Stelei simte că, odată cu intrarea în vigoare a noului Cod Penal, este pe cale să-şi îndeplinească un vis vechi deja de aproape şase ani: să-şi recupereze “Valiza”, confiscată de procurori în 2008, la Cluj, cu 1,7 milioane de euro, care i-a adus o condamnare cu executare.

“Conform noului Cod Penal, are tot dreptul să-şi ceară înapoi cei 1,7 milioane de euro, plus dobînda de la ei, pentru că i-au fost blocaţi de aproape şase ani. A vorbit deja, se vor face imediat demersuri”, a dezvăluit un apropiat al patronului stelist pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Noul Cod Penal îi aduce şi o veste neagră: n-are nici un sens să mai facă prea curînd o nouă cerere de eliberare. “Acum poţi cere aşa ceva după ce ai executat deja jumătate din pedeapsă. Gigi mai are de aşteptat. Doar problemele medicale îl pot ajuta să iasă mai devreme”, a mai adăugat sursa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri