Sport

Veste uriașă pentru suporterii naționalei care nu pot face deplasarea în Germania. Fanii „tricolorilor” sunt așteptați pe stadionul Arcul de Triumf

România s-a calificat în faza optimilor de finală ale Campionatului European din Germania. „Tricolorii” vor juca cu Olanda pentru un loc în sferturile de finală.
28.06.2024 | 21:30
Veste uriasa pentru suporterii nationalei care nu pot face deplasarea in Germania Fanii tricolorilor sunt asteptati pe stadionul Arcul de Triumf
Veste uriașă pentru suporterii naționalei care nu pot face deplasarea în Germania. Fanii „tricolorilor” sunt așteptați pe stadionul Arcul de Triumf. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

România a remizat în ultimul meci din grupă de la EURO 2024, cu Slovacia, scor 1-1, și s-a calificat, pentru prima dată după o pauză de 24 de ani, în faza optimilor de finală la un turneu final. Pentru un loc în sferturile de finală ale Campionatului European din Germania, trupa lui Edi Iordănescu o va înfrunta pe Olanda lui Ronald Koeman.

Veste uriașă pentru suporterii naționalei care nu pot face deplasarea în Germania. Fanii „tricolorilor” sunt așteptați pe stadionul Arcul de Triumf

România – Olanda este penultima partidă din cadrul optimilor de finală de la EURO 2024. Întâlnirea dintre cele două va avea loc marți, 2 iulie, de la ora 19:00, pe Allianz Arena, care a fost galben ultima dată când „tricolorii” au jucat pe stadionul din Munchen.

ADVERTISEMENT

Faptul că biletele pentru meciul dintre cele două formații deja s-au vândut, iar mulți români nu au cum să facă deplasarea în Germania din diferite motive, stadionul Arcul de Triumf din București, care a fost stadionul de „casă” pentru Dinamo în sezonul 2023 – 2024, a venit cu o inițiativă specială pentru suporterii echipei antrenate de Edi Iordănescu.

Arena își va deschide porțile pentru suporterii care vor să vadă meciul dintre România și Olanda, anunțul fiind făcut de către conducerea stadionului printr-o postare pe rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut printr-o postare pe rețelele de socializare

Hai și tu să facem echipă în cea mai tare galerie! Hai pe stadionul Arcul de Triumf! 2 iulie! Ziua în care România este gata să scrie istorie în fotbal! Înfruntăm Olanda, iar cea mai tare galerie va răsuna și pe Stadionul Național Arcul de Triumf.

Vedem meciul împreună pe Arc și vă îndemnăm să veniți îmbrăcați în culorile naționalei și împreună să strigăm într-un glas: Hai, România!

ADVERTISEMENT

Susținerea noastră va răzbate până pe stadionul de la München, acolo unde tricolorii, suntem siguri că vor da totul pentru victorie.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm în număr cât mai mare, începând cu orele 18:00, să ne susținem Generația de Suflet!

ADVERTISEMENT

O generație care ne-a amintit ce înseamnă să fim uniți și să avem același vis. Hai, România! Hai și tu în galerie! SPORTUL = PRIORITATE NAȚIONALĂ”, a fost comunicatul postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
8,00 este cota oferită de BETANO pentru „1 solist” în partida România - Olanda de la EURO 2024