News

Veste uriașă pentru toți abonații RDS&RCS. La ce preț pot cumpăra Iphone 11 de la magazinele Digi. E disponibil și în rate

21.09.2019 | 13:20
Veste uriasa pentru toti abonatii RDSRCS La ce pret pot cumpara Iphone 11 de la magazinele Digi E disponibil si in rate

Compania RDS&RCS vine cu o veste foarte importantă pentru clienții lor pasionați de produsele Apple! Compania își răsfață abonații cu telefoanele de ultimă generație iPhone 11, care pot fi comandate incepand cu luna octobmrie, iar vestea bună este că acestea pot fi luate și în rate!

RDS&RCS vinde telefoane iPhone 11 în rate fixe, fără dobândă

Compania RDS&RCS anunță că urmează să pună în vânzare telefoane iPhone 11 pentru abonați. Acestea pot fi achiziționate în rate, dar fără dobândă! Așadar, telefoanele iPhone 11 pot fi cumpărate în rate fixe, la care nu se va adăuga niciun fel de dobândă.

Astfel, telefonul mobil Apple iPhone 11 Pro Max, 64GB, Midnight Green poate fi achiziționat cu 5.900 de lei, iar modelul de 512GB poate fi achiziționat cu 7.800 de lei. Telefonul mobil Apple iPhone 11 Pro, 64GB, Midnight Green poate fi cumpărat cu 5.400 de lei, iar telefonul mobil Apple iPhone 11 Pro, 256GB, Space Grey poate fi cumpărat în rate fixe cu prețul de 6.200 de lei în varianta 64 de GB.

RDS&RCS vinde telefoane iPhone 11 în rate fixe, fără dobândă
RDS&RCS vinde telefoane iPhone 11 în rate fixe, fără dobândă. Sursa foto: forbes.com

Telefoanele iPhone 11, vârful de lance al Apple

Telefonul mobil Apple iPhone 11 Pro, 512GB, Space Grey poate fi cumpărat cu 7.300 de lei, pe când Apple iPhone 11, de 64GB, Black, poate fi comandat la prețul de 3.800 de lei, fiind cel mai ieftin dintre telefoanele lansate de Apple în urmă cu două săptămâni.

Noile telefoane beneficiază de un editor de video mai bun ca niciodată. Gigantul american a introdus funcții din iMovie direct în aplicația galeriei foto. Are și font pentru cameră: SF Camera. iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au venit cu camere noi: 12 MP cu unghi normal de cuprindere, 12 MP ultrawide și 12 MP telefoto.

Deep Fusion face senzație la noile telefoane de la Apple. Această nouă funcție va captura poze mai luminoase ca oricând. Apple susține că prin Deep Fusion telefonul face nouă poze: patru înainte, patru după, o poză principală. Și surprinde detalii până acum imposibil de capturat cu un iPhone.