Fotbal intern

Veste uriașă pentru un jucător al FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR! Soția lui a născut

14.04.2019 | 15:27
Veste uriasa pentru un jucator al FCSBului inaintea derbyului cu CFR Sotia lui a nascut

Veste uriașă pentru un jucător al FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR! Ovidiu Popescu a aflat cu puține ore înaintea jocului care ar putea să decidă titlul de campioană în Liga 1 Betano că este tătic. Soția lui, Alina Popescu a postat pe o rețea de socializare imagini din rezerva de spital unde a născut. Aceasta a primit un buchet imens de trandafiri roșii, dar și baloane albastre care anunță că a adus pe lume un băiețel. În fotografie apare și o mânuță a bebelușului susținută de mâna mamei.

Veste uriașă pentru un jucător al FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR!

Ovidiu Popescu a început fotbalul la Reșița, dar primul contract de profesionist l-a semnat cu UTA Arad. După numai un an de zile a mers la marea rivală, Poli Timișoara. Din 2016, jucătorul care poate evolua atât ca mijlocaș, cât și ca fundaș dreapta, a bătut palma cu FCSB. Între timp a strâns 61 de partide în tricoul roș albastru și a marcat un gol.

De altfel, spre deosebire de mulți dintre colegii lui, Ovidiu Popescu a ales în pauza de iarnă să nu plece din țară. Jucătorul FCSB-ului a sărbătorit Crăciunul și Revelionul în România, soția lui fiind însărcinată într-o lună destul de înaintată. Zece milioane de euro este clauza fixată de Gigi Becali pentru Ovidiu Popescu în cazul în care un club vrea să-l transfere cât timp acesta se află sub contract cu FCSB.

Veste uriașă pentru un jucător al FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR! Ovidiu Popescu
Imaginea postată de soția lui Ovidiu Popescu

A marcat cu CFR Cluj

Culmea, singurul gol marcat de Ovidiu Popescu pentru echipa antrenată în prezent de Mihai Teja s-a petrecut într-o partidă disputată contra CFR-ului. Se întâmpla pe 12 martie 2017, într-un joc desfășurat în sezonul trecut. Atunci, Popescu a înscris direct din lovitură liberă și a contribuit serios la victoria roș albaștrilor. FCSB s-a impus în acel meci cu scorul de 2-0.

În 2017, Popescu a atras atenția unor cluburi puternice din străinătate. Scoțienii de la Celtic și englezii de la Southampton s-au interesat de jucător, dar până la urmă nu s-au mai așezat la masa tratativelor.

  • 25 de ani are Ovidiu Popescu, jucătorul FCSB-ului