Fotbal intern

Veste uriașă primită de Gigi Becali de la CNCD: „FCSB va avea dreptul să joace pe Ghencea atât timp cât plăteşte pentru a închiria arena”

26.04.2020 | 17:12
Veste uriasa primita de Gigi Becali de la CNCD FCSB va avea dreptul sa joace pe Ghencea atat timp cat plateste pentru a inchiria arena
ADVERTISEMENT

Csaba Asztalos, președintele CNCD, a oferit o veste uriașă pentru FCSB în războiul cu Steaua și anume că poate să evolueze pe noul stadion Ghencea cât timp plătește chiria.

Vestea uriașă primită de FCSB de la CNCD

Csaba Asztalos, președintele CNCD, a intervenit în războiul dintre CSA Steaua și FCSB, anunțând că echipa patronată de Gigi Becali poate evolua pe noua arenă din Ghencea.

ADVERTISEMENT

„Am văzut reacţiile din presă după declaraţiile mele anterioare. Reiau şi spun că acolo s-a făcut un abuz. Iau în calcul serios autosesizarea.

Cred că vom acţiona până la sfârşitul Stării de Urgenţă. Aceeaşi situaţie este valabilă şi pentru stadionul Steaua. FCSB va avea dreptul să joace acolo atât timp cât plăteşte pentru a închiria arena”, a mai spus Csaba Asztalos.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul de galerie al FCSB-ului, a anunțat că echipa va juca în Ghencea

Gheorghe Mustață, liderul galeriei al FCSB-ului, a vorbit despre posibilitatea ca formația „roș-albastră” să evolueze pe stadionul din Ghencea, chiar dacă fanii CSA Steaua se opun.

„Stadionul Ghencea e un stadion făcut din bani publici, acolo poate juca oricine dacă închiriază arena. Noi vom insista să jucăm pe Ghencea, dacă în 2015 CSA-ul recunoaște că nu mai are echipă de fotbal…

ADVERTISEMENT

Toată lumea poate juca acolo, sunt banii tuturor oamenilor din România. Voluntari când a jucat la Dinamo a plătit chirie, la fel o să fie și pe Ghencea. Mi se pare corect să plătesc stadionul și să joc acolo.

Sunt foarte mulți suporteri care își doresc acest lucru și vom insista să jucăm pe Ghencea”, a încheiat liderul galeriei FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Suporterii au opinii diferite, iar fanii nu și-au dorit să fie retrogradată Dinamo. La fel ne dorim și Rapidul să intre în prima ligă, să avem un fotbal adevărat cum era pe vremuri.

Stanciu a fost locomotiva, iar suporterii de rând ar merita să vadă fotbal de calitate și să vadă un spectacol adevărat, iar din acest punct de vedere, oamenii au donat”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT