Life

Vestea anului în televiziune! X Factor revine la Antena 1 cu sezonul 9, dar va fi diferit!

10.06.2020 | 11:48
Vestea anului in televiziune X Factor revine la Antena 1 cu sezonul 9 dar va fi diferit
ADVERTISEMENT

X Factor revine la Antena 1 cu sexonul 9, iar producătorii vor să reinventeze pe ici, pe colo, show-ul de la care telespectatorii și-au luat adio în luna februarie 2019 crezând, atunci, că va fi definitiv.

X Factor, sezonul 9, în curând la Antena 1

Postul de televiziune a făcut marele anunț al revenirii X Factor pe micile ecrane astăzi, 10 iunie, când s-a dat startul înscrierilor în sezonul cu numărul 9.

ADVERTISEMENT

Show-ul a adunat în juriu, de-a lungul celor 8 sezoane, cele mai importante nume din industria, muzicală românească și nu numai.

Cei care au construit, printre alții, X Factor România sunt Paula Seling, Adi Sînă, Mihai Morar, Delia Matache, Cheloo, Ștefan Bănică, Horia Brenciu, Carla s Dreams și Dan Bittman.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, fanii show-ului muzical primeau vestea tristă că acesta nu va mai reveni niciodată la Antena 1, însă iată că producătorii concursului s-au răzgândit și i-au mai acordat o șansă, sperând că vor face audiențe mai bune decât sezonul precedent, care nu a fost unul strălucit pe tabelul de rating.

Toți cei care cred că au factorul X și vor să cânte pe scenă în fața unor nume grele din muzica românească se pot înscrie de acum la casting.a1.ro/xfactor.

ADVERTISEMENT

Prima mare schimbare anunțată de producători este că preselecțiile nu se vor mai ține în mai multe orașe din țară, ci doar în București, probabil o măsură gândită în contextul pandemiei de coronavirus.

Câștigătorii primelor 8 sezoane:

  • Sezonul 1: Andrei Leonte (mentor Mihai Morar);
  • Sezonul 2: Tudor Turcu (mentor Cheloo);
  • Sezonul 3: Florin Ristei (mentor Delia Matache);
  • Sezonul 4: Adina Răducan (mentor Horia Brenciu);
  • Sezonul 5: Florin Răduță (mentor Ștefan Bănică);
  • Sezonul 6: Olga Verbițchi (mentor Carla s Dreams);
  • Sezonul 7: Jeremy Ragsdale (mentor Horia Brenciu);
  • Sezonul 8: Bella Santiago (mentor Delia).
ADVERTISEMENT

X Factor România a debutat pe 17 septembrie 2011, iar ultima ediție a început pe 26 august 2018. În luna februarie a anului trecut, producătorii au luat decizia să nu mai facă un al nouălea sezon, însă lucrurile s-au schimbat în acest an, iar acum au dat drumul la preselecții.

 

ADVERTISEMENT
Tags: