Fotbal international

Veste uriașă pentru fanii lui AC Milan! Zlatan Ibrahimovic a revenit pe San Siro: „E un club pe care îl respect enorm”. VIDEO

27.12.2019 | 19:55
Veste uriasa pentru fanii lui AC Milan Zlatan Ibrahimovic a revenit pe San Siro E un club pe care il respect enorm VIDEO
ADVERTISEMENT

UPDATE, 27 decembrie, ora 20:00/ AC Milan a postat pe contul oficial de Twitter un material video în care anunță revenirea lui Zlatan Ibrahimovic pe „San Siro”.

Zlatan Ibrahimovic a oferit și o primă reacție pentru site-ul clubului milanez: „Mă întorc la un club pe care îl respect enorm și într-un oraș pe care îl iubesc. Voi lupta alături de colegii mei pentru a remedia situația în acest sezon și voi da totul pentru a îndeplini obiectivele”.

ADVERTISEMENT

Știrea inițială, 26 decembrie, ora 18:30

Zlatan Ibrahimovic și-ar fi dat acceptul pentru o revenire la AC Milan. Atacantul suedez de 38 de ani ar semna din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de LA Galaxy. Zlatan ar fi ajuns la un acord verbal cu oficialii de pe San Siro, iar în următoarele ore va parafa o înțelegere valabilă șase luni, cu opțiune de prelungire.

Zlatan Ibrahimovic revine la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic și-a dat acordul verbal de a semna cu AC Milan un contract pe șase luni, cu opțiune de prelungire, conform Sky Italia.

ADVERTISEMENT

Atacantul suedez, care a mai îmbrăcat tricoul rosso-nero între 2010 și 2012, ar veni din postura de jucător liber, după despărțirea de americanii de la LA Galaxy.

După încheierea sezonului din MLS, Ibrahimovic declara că nu ar spune „nu” unei reveniri în Serie A, campionat în care a evoluat pentru Juventus, Inter și AC Milan, iar vârsta, 38 de ani, nu îi afectează performanțele de pe gazon.

ADVERTISEMENT

Încă pot face diferența. Am 38 de ani dar am entuziasmul unui copil și aceeași dorință de a câștiga pe care am avut-o toată viața și pentru mine asta este cel mai important. Încă pot marca 20 de goluri pe sezon în Serie A. Italia este a doua casă pentru mine!”, declara Zlatan Ibrahimovic.

  • 56 de goluri a marcat Ibrahimovic pentru AC Milan în perioada 2010 – 2012

Zlatan, patru titluri în Serie A

Zlatan Ibrahimovic a evoluat, pentru Juventus, Inter și AC Milan, timp de șapte sezoane în Serie A. Suedezul are în palmares patru titluri de campion al Italiei, trei cu Inter și unul cu Milan.

ADVERTISEMENT

Suedezul a fost cel mai bun marcator în două sezoane ale principalei întreceri fotbalistice din peninsulă, 2008 – 2009 și 2010 – 2011.

În prima perioadă de la AC Milan, Zlatan a evoluat în 85 de partide în toate competițiile, reușind să marcheze 56 de goluri și să ofere 24 de pase decisive.

  • 38 de ani are Zlatan Ibrahimovic
ADVERTISEMENT