Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vestea care-l va înnebuni pe Talpan. „Toți Sfinții Părinți de la Athos sunt steliști. Părintele Epifanie vine la FCSB – CFR Cluj, când se dă titlul, dar și la meciul Generației de Aur!”

Adrian Ilie a oferit o veste care îl va șoca pe Florin Talpan, juristul celor de la CSA, prin faptul că părinții sfinți de pe Muntele Athos vor veni la București pentru FCSB.
08.05.2024 | 11:27
Vestea carel va innebuni pe Talpan Toti Sfintii Parinti de la Athos sunt stelisti Parintele Epifanie vine la FCSB  CFR Cluj cand se da titlul dar si la meciul Generatiei de Aur
Preoții de pe Muntele Athos vor veni la meciul FCSB - CFR Cluj / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a fost invitatul lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre un subiect surprinzător. Emisiunea poate fi văzută pe website live în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

Părinții de pe Athos, susținători ai FCSB-ului

Părinții de pe Muntele Athos, apropiați ai lui Gigi Becali, vor veni la meciul FCSB-ului cu CFR Cluj, care va însemna oferirea trofeului SuperLigii. Vestea vine ca un șoc pentru Florin Talpan, juristul CSA Steaua, dar este normală, prin vizitele frecvente ale FCSB-iștilor acolo.

ADVERTISEMENT

“Părintele Epifanie, cu siguranță o să vină la meciul când o să îi dea trofeul FCSB-ului, cu Clujul, și 90% cred că o să rămână și la meciul de pe 25 mai al Generației de Aur (n.r. meciul de retragere).

Am făcut niște poze, au cu Steaua foarte multe tricouri. Au fost jucători, a fost și MM Stoica. Sunt steliști. De Hagi știu“, a spus Adrian Ilie, despre susținerea preoților de pe Muntele Athos asupra FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, microbismul preoților de pe Muntele Athos sosește prin prisma vizitelor dese ale lui Gigi Becali. De-a lungul timpului, latifundiarul a investit sume uriașe în lăcășul sfânt, iar acolo au trecut și jucători sau Mihai Stoica.

Condițiile de pe Muntele Athos

Adrian Ilie a vorbit și despre condițiile de pe Muntele Athos, unde părinții nu au radio sau televizor. Aceștia au doar telefoane, în caz de nevoie, dar semnalul este limitat, fiind utilizat doar în anumite puncte

ADVERTISEMENT

„Nu au televizor, nu există așa ceva. Radio nu. Nu există așa ceva, nici oglinzi. Nu există oglinzi. Nici nu am întrebat de ce. Nu știu ‘cu necuratul’. Există telefoane, dar nu prea ai semnal, decât în anumite locuri. E liniște“, a mai spus Adrian Ilie, în exclusivitate.

De asemenea, „Cobra“ a spus că sunt anumiți părinți care nu au mai părăsit lăcășul sfânt de 17 ani. Aceștia ies doar în momentele de criză, cum ar fi înmormântări sau probleme medicale.

ADVERTISEMENT

„Sunt anumiți părinți, oameni pe care i-am întâlnit, care cred că n-au ieșit de 17 ani de acolo. Ei, în anumite cazuri, ies doar dacă sunt bolnavi. Așa cum au venit în țară câțiva dintre ei, în rest nu ies din ritmul lor. Când au probleme medicale, mai vin dinspre Athos. Decese în familie se mai întâmplă“, a mai adăugat „Cobra“.

PREOTI de la Muntele Athos VIN LA FCSB - CFR Cluj! ANUNTUL FACUT IN DIRECT

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii