Sport

Vestea cumplită primită de Dan Petrescu chiar înainte de UTA – CFR Cluj: „Îmi este foarte greu acum!”

Dan Petrescu a primit o veste cumplită chiar înainte de partida dintre UTA și CFR Cluj, recunoscând că îi este greu să treacă peste moment.
10.10.2022 | 22:05
Vestea cumplita primita de Dan Petrescu chiar inainte de UTA  CFR Cluj Imi este foarte greu acum
Vestea cumplită primită de Dan Petrescu chiar înainte de UTA - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre moartea lui Ilie Florian, poreclit și „Pisică”, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Dan Petrescu, alături de care colabora la CFR Cluj.

Vestea cumplită primită de Dan Petrescu chiar înainte de UTA – CFR Cluj

Dan Petrescu a dezvăluit că este îndurerat chiar înaintea duelului dintre UTA și CFR Cluj, după ce Ilie Florian, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi și colaboratori la campioana României s-a stins din viață:

ADVERTISEMENT

„Un prieten al meu, dar și al fotbalului. Nu numai de la CFR. Mulți oameni de fotbal care îl știu. Sincer, mie îmi este foarte greu acum”, a spus Dan Petrescu înaintea confruntării.

„Rămas bun, prieten drag! Astăzi, în ziua meciului cu UTA, am primit o veste tristă pentru întreaga familie CFR-istă.

ADVERTISEMENT

Ilie Florian sau “Pisică”, așa cum îl numeau toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, a trecut la cele veșnice! Un prieten drag pentru toți cei din clubul nostru, în special al antrenorului Dan Petrescu, “Pisică” ne-a fost mereu alături și reușea să ne aducă zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele momente.

Dumnezeu să te odihnească în pace, “Pisică”! Nu te vom uita niciodată!”, s-a arătat și într-un comunicat postat de CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, supărat după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1

Dan Petrescu a fost supărat și după victoria CFR-ului în deplasarea cu Slavia Praga, partidă în care campioana României a reușit o surpriză în grupa sa de Conference League.

Nemulțumirea antrenorului campioanei României a venit ca urmare a mediatizării înfrângerii FCSB-ului cu Silkeborg, scor 0-5, fiind de părere că victoria echipei sale nu a fost atât de mult discutată.

ADVERTISEMENT

„Doar de la Hagi, Prunea am primit. Din fotbalul românesc mi-a mai scris Ionel Ganea. În rest, nu țin minte. Oricum, nu a fost apreciată victoria.

S-a vorbit mai mult despre altă echipă. Dacă pierdeam noi cu 5-0, toată lumea scria despre Dan Petrescu…”, a spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT
Tags: