Life

Vestea cruntă primită de Chris Hemsworth. Boala devastatoare care i-ar putea încheia cariera actorului din Thor: „A fost șocant”

Chris Hemsworth a primit o veste care nu i-a plăcut deloc. Celebrul actor din Thor este predispus genetic unei boli nemiloase.
19.11.2022 | 13:52
Vestea crunta primita de Chris Hemsworth Boala devastatoare care iar putea incheia cariera actorului din Thor A fost socant
Chris Hemsworth riscă să se îmbolnăvească de o boală gravă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chris Hemsworth a descoperit dintr-o pură întâmplare faptul că are o dispoziție genetică pentru o boală nemiloasă. Actorul din Thor a dezvăluit că aceasta era cea mai mare frică a sa.

Actorul din Thor predispus la o boală cruntă. Ce se întâmplă cu Chris Hemsworth

Pentru un actor poate fi mai mult decât dificil să nu-și mai poată face meseria, este cazul lui Bruce Willis și i s-ar putea întâmpla și lui Chris Hemsworth.

ADVERTISEMENT

Actorul din Thor, care în prezent filmează pentru Limitless, noua serie documentar produsă de  National Geographic unde este prezentată respingerea degradării naturale ca efect al îmbătrânirii, a aflat în mod neașteptat că este predispus la o boală genetică îngrijorătoare.

Chris Hemsworth a fost supus mai multor teste pentru a afla de ce afecțiuni ar putea suferi atunci când va înainta în vârstă în funcție de ADN-ul său.

ADVERTISEMENT

Rezultatele nu au fost, însă, pe placul său. Pentru Chris Hemsworth , una dintre cele mai mari temeri ale sale ar putea deveni realitate și asta pentru că este predispus să se îmbolnăvească de Alzheimer.

Chiar dacă este greu de imaginat că un bărbat ca el ar putea ajunge într-o astfel de situație, el a moștenit predispoziția de la tatăl său și riscul de a se declanșa este major.

ADVERTISEMENT

„Mi-au luat toate analizele de sânge și mi-au făcut o grămadă de teste, iar planul era ca, în fața camerei, să-mi spună toate rezultatele și apoi să vorbească despre cum poți îmbunătăți asta și asta.

Iar Peter Attia, care este doctorul longevității în acel episod și care supervizează o mare parte din serial, l-a sunat pe Darren Aronofsky și i-a spus: ‘Nu vreau să îi spun asta în fața camerei. Trebuie să avem o discuție în particular și să vedem dacă el chiar vrea ca acest lucru să fie în serial’.

ADVERTISEMENT

A fost destul de șocant, atunci când m-a sunat să-mi spună asta”, a declarat Chris Hemsworth, conform OkMagazine. 

ADVERTISEMENT