Life

Vestea momentului în showbiz! Frumoasa vedetă a născut o fetiță: „Nașterea a fost puțin dureroasă”

Vestea momentului în showbiz! O frumoasă vedetă de la noi a născut o fetiță de nota 10, iar FANATIK are primele sale declarații.
11.06.2024 | 12:00
O vedetă a născut o fetiță de nota 10. Foto-montaj: FANATIK/ Surse foto: Instagram
ADVERTISEMENT

O cunoscută vedetă din România a născut o fetiță perfect sănătoasă, de nota 10! FANATIK are primele declarații ale femeii după ce a devenit mamă pentru întâia oară.

O vedetă de la noi a născut o fetiță de nota 10

Bianca Iordache, una din cele mai urmărite influencerițe de la noi, ne-a spus care a fost primul ei gând când și-a văzut fata. Deși a purtat-o timp de nouă luni în pântec, greu i-a venit să creadă că bebelina, așa cum o alintă, e cu adevărat puișorul ei!

ADVERTISEMENT

Vedeta urmărită de peste 80.000 de persoane pe Instagram a mărturisit că venirea pe lume a Miei Nicolle, căci ăsta e numele pus fetei sale, nu a fost floare la ureche, din contră. Nașterea a fost ceva mai complicată decât se aștepta, însă totul s-a terminat cu bine.

„Mă simt împlinită, deși mă uit la ea și nu realizez că eu am făcut-o. Bebelina este bine, este superbă. A luat nota 10 la naștere. Cântărește 2,9 kilograme. Are 51 de centimetri, exact cât aveam eu când m-am născut.

ADVERTISEMENT

Nașterea a fost puțin dureroasă. Nu a fost așa cum se spune, și anume că nu simți nimic la cezariană. Am trecut peste repede”, a declarat Bianca Iordache, pentru FANATIK.

Bianca Iordache, asistată la nașterea Miei de iubitul ei

Pe tot parcursul nașterii, Bianca a fost susținută de partenerul ei, tatăl fetiței fiind prezent în sala de nașteri de la început. Încercând să explice în câteva cuvinte cum a trăit momentul în care a devenit mămică, Iordache a zis că nu există așa ceva. A rămas, pur și simplu, mută, dar extrem de fericită.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să descriu în cuvinte ce am simțit când eram acolo, în sala de operație, și am auzit-o amândoi, când mi-a pus-o pe piept. Ne-am topit efectiv. Nu există cuvinte! Joi ne externează, în principiu”, ne-a mai dezvăluit șatena.

Bianca ne-a mai zis că tăticul este în culmea fericirii și că el a fost cel care și-a dorit să asiste la fiecare clipă a celui mai fericit moment din viața lor, lucru pentru care îi e profund recunoscătoare, căci emoțiile au fost cât spitalul de mari!

ADVERTISEMENT

„Tăticul este topit. A stat cu mine în sala de naștere și stă cu noi aici, internat, să o descoperim împreună, să învățăm ce avem de făcut și să ne bucurăm de ea împreună. Suntem bine.

Prioritatea noastră e acum cea mică, indiferent de tot. Mă bucur că este lângă mine, lângă noi, în momentele astea”, a adăugat Bianca Iordache, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României