Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vestea momentului la FCSB! Ce se întâmplă cu Dawa şi Băluţă înainte de meciul cu FC Botoşani

Elias Charalambous primește vești extraordinare înaintea meciului cu FC Botoșani. Joyskim Dawa și Alex Băluță au revenit la antrenamente.
23.02.2024 | 13:08
Vestea momentului la FCSB Ce se intampla cu Dawa si Baluta inainte de meciul cu FC Botosani
Vestea momentului la FCSB! Ce se întâmplă cu Dawa şi Băluţă înainte de meciul cu FC Botoşani. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii” se pregătesc intens de confruntarea cu FC Botoșani din SuperLiga, iar Elias Charalambous a primit vești extraordinare. Joyskim Dawa a revenit la antrenamente din Franța, iar Alex Băluță a revenit după accidentare lângă colegii de la FCSB.

Ce se întâmplă cu Dawa şi Băluţă înainte de FCSB – FC Botoşani

Dawa a ajuns la baza de pregătire din Berceni din Franța înaintea partidei cu FC Botoșani și a reluat pregătirile cu lotul condus de Elias Charalambous. Stoperul ar putea fi titular pe Arena Națională după ce a absentat cu U Cluj în etapa trecută.

ADVERTISEMENT

Și Alex Băluță a revenit la antrenamentele normale la FCSB și poate fi o soluție pentru confruntarea cu FC Botoșani. În lotul celor de la FCSB ar putea reveni și Vlad Chiricheș, după o accidentare care l-a ținut departe de teren timp de luni de zile.

„A ajuns Dawa, s-a întors din Franța chiar în această dimineață și a fost la Berceni. O altă veste pentru cei de la FCSB este că se antrenează normal și Alex Băluță, a fost o pierdere importantă. Cu Băluță și probabil cu Dawa, plus Chiricheș care s-ar putea să prindă lotul. 

ADVERTISEMENT

Nu cred că va schimba linia de fund, decât dacă nu va fi Ngezana care a ieșit ieri de la antrenament. Ce vorbeam cu el (n.r. Chiricheș) prin Antalya în ianuarie spunea că dacă va intra la început de martie se gândește să prindă un sezon plin și se gândește și la EURO, ar fi o încununare a carierei”, a dezvăluit Cristi Coste.

Bănel Nicoliță, despre revenirea lui Băluță: „E motorul echipei”

Bănel Nicoliță este de părere că revenirea lui Alex Băluță va schimba fața celor de la FCSB pe care au arătat-o cu U Cluj. Acesta spune că fostul jucător de la Universitatea Craiova este printre cei mai importanți jucători ai „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„S-a văzut lipsa lui, el e motorul echipei, el, Coman și Olaru sunt jucătorii care sunt foarte importanți pentru grup. Nu va schimba linia de fund din punctul meu de vedere”, a declarat Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Gigi Becali, discurs fabulos despre Nana Antwi: „Nu a avut timp să dea drumul la kerosen”

„N-am putut încă să văd “Racheta”. Nu a avut timp să dea drumul la kerosen. Într-un fel, aşa, mi-a plăcut, am văzut că are stăpânire de sine, nu a pierdut mingile.

ADVERTISEMENT

A driblat, a pasat. Stai că îl bag tot meciul, o să vezi. Nu avem U-21. Nu l-ai văzut pe Tavi. Nu este în apele lui. Prinde mingea… băi, nu mai merge să o gâdilăm. Trebuie să dai drumul”, a spus Gigi Becali.

INFORMATII DE ULTIMA ORA la FCSB | Ce se intampla cu Dawa si Baluta

ADVERTISEMENT