ADVERTISEMENT
Life

Vestea neașteptată care a emoționat-o pe Karmen. Ce i-au spus medicii despre fiica ei, Sofia

Autor: Stefania Bacanu | 14.05.2020 | 20:59
Vestea neașteptată care a emoționat-o pe Karmen. Ce i-au spus medicii despre fiica ei, Sofia
Vestea neașteptată care a emoționat-o pe Karmen. Ce i-au spus medicii despre fiica ei, Sofia sursă foto: Instagram

Karmen a primit o veste neașteptată din partea medicilor care au tratat-o pe fiica ei. Micuța Sofia este pregătită să se întoarcă acasă. Emoționată, artista a postat o filmare pe Instagram în care și-a anunțat fanii că totul este bine și pleacă acasă.

ADVERTISEMENT

Doctorii i-au dat lui Karmen o veste neașteptată

Fiica lui Karmen a fost diagnosticată cu o infecție și a fost nevoie să se interneze cu ea într-un spital din București. După câteva zile, fata lui Adi Minune a fost anunțată de medicii care s-au ocupat de micuța Sofia, că fetița este bine și se poate întoarce acasă.

“Gata, s-a terminat. Plecăm acasă. Iubirina s-a făcut bine și plecăm acasă la tati”, a scris Karmen într-o postare pe Insta Story.

ADVERTISEMENT

Vizivil emoționată de minunata veste, înainte să plece din salonul în care a fost tratată Sofia, cântăreața a publicat o poză de colecție de la începutul exeperienței de mămică.

“Copiii se nasc din iubirea părinților. Te-am iubit din prima secundă în care ți-am auzit glasul, când am realizat că, de fapt, eu m-am născut pentru tine, ca să-tț ofer tot ce e mai bun pe lume și toată dragostea din ea. Te iubesc, Sofia mea,” a scris Karmen în dreptul fotografiei, pe care a postat-o pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Bogdan Clăpescu le-a luat acasă

Bogdan Clăpescu, soțul artistei, a fost cel care a venit să își ia fetele acasă. El și Karmen s-au căsătorit în vara anului trecut, înainte să devină părinți pentru prima dată.

Cântăreața a făcut senzație într-o rochie de mireasă mulată, care i-a scos în evidență sarcina avansată. A radiat de fericire, alături de familie și cei mai buni prieteni.

ADVERTISEMENT

“Nu a fost greu să mă cucerească pentru că sunt o persoană simplă, deși poate nu par. Întotdeauna am fost atrasă de lucrurile simple și încet, încet, am fost cucerită prin detalii, prin lucruri mici, prin gesturi simple.

Un zâmbet, un „cum te simți?, un „hai să bem o ciocolată, prin gesturi de genul acesta”, a povestit Karmen pentru VIVA, cum a început povestea de iubire dintre ea și Bogdan.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!