Life

Vestea neașteptată care a emoționat-o pe Karmen. Ce i-au spus medicii despre fiica ei, Sofia

14.05.2020 | 20:59
Vestea neasteptata care a emotionato pe Karmen Ce iau spus medicii despre fiica ei Sofia
ADVERTISEMENT

Karmen a primit o veste neașteptată din partea medicilor care au tratat-o pe fiica ei. Micuța Sofia este pregătită să se întoarcă acasă. Emoționată, artista a postat o filmare pe Instagram în care și-a anunțat fanii că totul este bine și pleacă acasă.

Doctorii i-au dat lui Karmen o veste neașteptată

Fiica lui Karmen a fost diagnosticată cu o infecție și a fost nevoie să se interneze cu ea într-un spital din București. După câteva zile, fata lui Adi Minune a fost anunțată de medicii care s-au ocupat de micuța Sofia, că fetița este bine și se poate întoarce acasă.

ADVERTISEMENT

“Gata, s-a terminat. Plecăm acasă. Iubirina s-a făcut bine și plecăm acasă la tati”, a scris Karmen într-o postare pe Insta Story.

Vizivil emoționată de minunata veste, înainte să plece din salonul în care a fost tratată Sofia, cântăreața a publicat o poză de colecție de la începutul exeperienței de mămică.

ADVERTISEMENT

“Copiii se nasc din iubirea părinților. Te-am iubit din prima secundă în care ți-am auzit glasul, când am realizat că, de fapt, eu m-am născut pentru tine, ca să-tț ofer tot ce e mai bun pe lume și toată dragostea din ea. Te iubesc, Sofia mea,” a scris Karmen în dreptul fotografiei, pe care a postat-o pe contul de Instagram.

Bogdan Clăpescu le-a luat acasă

Bogdan Clăpescu, soțul artistei, a fost cel care a venit să își ia fetele acasă. El și Karmen s-au căsătorit în vara anului trecut, înainte să devină părinți pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a făcut senzație într-o rochie de mireasă mulată, care i-a scos în evidență sarcina avansată. A radiat de fericire, alături de familie și cei mai buni prieteni.

“Nu a fost greu să mă cucerească pentru că sunt o persoană simplă, deși poate nu par. Întotdeauna am fost atrasă de lucrurile simple și încet, încet, am fost cucerită prin detalii, prin lucruri mici, prin gesturi simple.

ADVERTISEMENT

Un zâmbet, un „cum te simți?, un „hai să bem o ciocolată, prin gesturi de genul acesta”, a povestit Karmen pentru VIVA, cum a început povestea de iubire dintre ea și Bogdan.

ADVERTISEMENT