Stiri de ultima ora

Oraşul din România în care primeşti 1.000 de lei dacă te căsătoreşti!

Primăria din Slatina a aprobat cu ajutorul Consiliului Local un proiect pentru tinerii care se vor căsători între 18 şi 35 de ani. Aceştia vor încasa suma de 1.000 de lei.
23.12.2017 | 17:37
Oraşul din România în care primeşti 1.000 de lei dacă te căsătoreşti!
ADVERTISEMENT

Tinerii cu vârste cuprinşi între 18 şi 35 de ani, care se vor căsători, vor primi de la Primaria Slatina un ajutor financiar de 1.000 de lei. Viceprimarul Slatinei, Gigi Vâlceanu, a vorbit despre legea respectivă. “Am decis să acordăm un sprijin financiar pentru tinerii căsătoriţi. Este vorba despre cei care au vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani. Pentru că statul sprijină familia, vrem să încurajăm căsătoria şi familia şi tocmai de aceea ne-am gândit că aceşti tineri merită un sprijin financiar de 1.000 lei.

„Nu cred că slătinenii se vor căsători pentru 1.000 lei, în niciun caz, dar noi vrem să-i încurajăm, să-i sprijinim şi să fim alături de ei”, a mai spus acesta”, a spus Vâlceanu. Condiţiile pentru ca mirii să le îndeplinească sunt următoarele:  ambii soţi să fie la prima căsătorie, să aibă vârsta între 18 şi 35 de ani, căsătoria să aibă loc doar în municipiul Slatina, măcar unul dintre miri să aibă domiciliul în Slatina.

ADVERTISEMENT

Vineri a fost aprobat proiectul!

Proiectul respectiv a fost aprobat în cursul zilei de vineri de către membrii Consiliului Local, iar Vâlceanu a mai oferit următoarele explicaţii: „Nu cred că slătinenii se vor căsători pentru 1.000 lei, în nici un caz, dar noi vrem să-i încurajăm, să-i sprijinim şi să fim alături de ei. Nu ncrede că mesajul nostru nu o să fie înţeles de către cetăţenii oralului Slatina

Noi am vrut să venim în ajutorul lor, iar vineri după amiază am decis să aprobăm acest proiect în Consiliul Local. De aceşti bani nu vor putea beneficia toţi cei care se căsătoresc. Am speciaficat clar, dar mai repet încă o dată. De aceşti bani se vor putea bucura doar cei cuprinşi între 18 şi 35 de ani”, a mai spus viceprimarul Vâlceanu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri