Fotbal international

Vestea pe care toți fanii lui PSG o așteptau: Neymar revine la antrenamente! Când va putea juca

02.04.2019 | 23:54
Vestea pe care toti fanii lui PSG o asteptau Neymar revine la antrenamente Cand va putea juca
ADVERTISEMENT

Brazilianul Neymar, cel mai scump transfer din istoria fotbalului, va reveni la antrenamentele lui PSG începând de miercuri. Atacantul a jucat ultima dată în luna ianuarie, când s-a accidentat într-un meci de Cupa Ligii Franței.

Neymar revine la antrenamente!

“Accidentarea lui Neymar a evoluat pozitiv. Cum era prevăzut, jucătorul îşi va relua, miercuri, antrenamentele pentru testele pe teren. Un bilanţ medical şi radiologic complet va fi realizat de specialiştii clubului după 15 zile”, a precizat gruparea franceză.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă va reveni la antrenamente, Neymar are nevoie de o perioadă de timp mai îndelungată pentru a putea face față într-un meci oficial. Revenirea sa pe teren e preconizată la final de aprilie, mai exact pe 27, atunci când se va juca finala Cupei Franței. PSG nu este însă calificată acolo, urmând să se dueleze cu Nantes în faza semifinalelor.

Neymar s-a accidentat in Cupa Ligii
Neymar s-a accidentat in Cupa Ligii

Fără Neymar, PSG a trăit o nouă umilință istorică în Liga Campionilor. După ce în urmă cu doi ani era eliminată de Barcelona după victorie cu 4-0 acasă și înfrângere cu 1-6 pe Nou Camp, PSG a comis-o în acest an cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

După o victorie cu 2-0 pe Old Trafford, parizienii au ratat calificarea acasă, unde au pierdut cu 1-3, după un gol din penalty marcat de Marcus Rashford în prelungiri. Penalty-ul s-a acordat după intervenția VAR, fapt ce l-a înfuriat pe Neymar, care a răbufnit la finalul jocului pe rețelele de socializare și în prezent este anchetat de UEFA.

PSG a devenit prima echipă din istoria competiției care este eliminată după ce obține un 2-0 în tur pe terenul adversarei.

ADVERTISEMENT

Deși a evoluat în numai 23 de meciuri pentru PSG în acest sezon, Neymar a reușit cifre individuale remarcabile, marcând 20 de goluri și oferind 11 assist-uri. Patronul lui PSG a declarat după eșecul cu Manchester United că nu are niciun gând să se despartă de starul său la vară.

Tags: