Life

Vestea tristă dată de Mirela Vaida. Ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel după 6 luni de celebritate

15.07.2020 | 12:49
Vestea trista data de Mirela Vaida Ce se intampla cu Vulpita si Viorel dupa 6 luni de celebritate
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a anunțat despărțirea de Vulpița și Viorel după 6 luni de când aceștia au fost prezenți zi de zi în platoul emisiunii Acces direct.

Mirela Vaida: „S-a ales praful de aceste luni”

Prima care a luat decizia să se retragă a fost chiar Veronica Stegaru. Vulpița s-a întors la finalul săptămânii trecute la Blăgești, Viorel continuând să își ducă viața de vedetă prin Capitală.

ADVERTISEMENT

În urma emisiunii de ieri, când Veronica a cedat psihic și a plâns în hohote, fără să se poată controla, Mirela Vaida a anunțat faptul că telenovela care a adus recorduri de audiență pentru Antena 1 nu va mai continua.

„Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. (n.r Veronica). În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă!

ADVERTISEMENT

Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine Veronica, nu te-ai ales cu nimic”, a mărturisit Mirela Vaida în încheierea emisiunii de ieri.

Vulpița și Viorel, împreună, dar separat

Întoarsă la Blăgești, Veronica a fost acuzată de soțul ei, Viorel, că are pe altcineva, lucru din cauza căruia se gândește să o lase pe femeie fără custodia fetiței pe care o au împreună.

ADVERTISEMENT

După ce l-a chemat și pe Vulpoi la Blăgești pentru a continua să trăiască împreună, departe de camerele de luat vederi, Vulpița s-a sucit și ieri i-a spus soțului ei că nu mai vrea să îl vadă niciodată, lucru care a surprins-o până și pe prezentatoarea emisiunii.

Veronica a avut o criză de nervi și a plâns încontinuu, Mirela fiind stupefiată la scenele la care asista pentru că nu înțelegea absolut nimic, mai ales că nu s-a întâmplat nimic negativ care să o determine să aibă acele reacții.

ADVERTISEMENT