Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Parma, anunţ oficial despre Valentin Mihăilă! Atacantul va câştiga 1 milion de euro pe sezon. Update exclusiv

Veste uriașă pentru Valentin Mihăilă în cantonamentul României din Wurzburg. FANATIK a aflat că atacantul și-a prelungit contractul cu Parma până în 2027 și va câștiga o avere.
Parma anunt oficial despre Valentin Mihaila Atacantul va castiga 1 milion de euro pe sezon Update exclusiv
Vestea zilei în cantonamentul României de la Wurzburg. A semnat până în 2027 cu salariu de 1.000.000 de euro pe sezon. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Evoluțiile excelente ale României la Campionatul European din Germania se resimt și pe piața transferurilor, mai mulţi “tricolori” fiind pe radarul unor echipe importante din Europa.

UPDATE. Parma a anunţat că Valentin Mihăilă şi-a prelungit contractul

Parma a confirmat exclusivitatea FANATIK şi a anunţat oficial că Valentin Mihăilă şi-a prelungit contractul cu clubul proaspăt promovat în Serie A.

ADVERTISEMENT

Mihăilă a semnat până în 2027 cu salariu de 1.000.000 de euro pe sezon!

FANATIK a aflat că Parma l-a “securizat” pe Valentin Mihăilă. Atacantul naţionalei României a semnat în cantonament prelungirea contractului cu Parma pe două sezoane, cu opţiune pe încă unul, conform informaţiilor noastre din anturajul naţionalei.

Mihăilă mai avea contract până în 2025 cu echipa care a promovat în Serie A. Conform noii înţelegeri, atacantul a semnat până în 2027, iar clubul italian are opţiunea de a mai prelungi pe încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, Vali Mihăilă are şi o mărire substanţială de contract. Va câştiga 1 milion de euro pe an, o creştere de 40% faţă de contractul precedent, când avea 600.000 de euro anual.

Giovani Becali: “La meciul ăsta nu merg, am treabă. Probabil o să fiu la Parma, băieții sunt aproape să semneze noi contracte”

Giovani Becali, impresarul lui Valentin Mihăilă şi al lui Dennis Man declarase zilele trecute că nu va fi prezent în tribune la Munchen la meciul România – Olanda, fiind ocupat cu negocierile pentru prelungirea contractelor celor doi jucători:

ADVERTISEMENT

„La meciul ăsta nu merg, am treabă. Probabil o să fiu la Parma, băieții sunt aproape să semneze noi contracte. Jucătorii au cerut niște sume. Sper ca mâine sau poimâine să se termine totul.

M-am întâlnit cu directorul general de la Dortmund la meciul cu Atletico. Mi-a zi că e interes, nu au mai sunat, dar a fost pe lista lor. Pentru Dortmund nu era o problemă 15 sau 16 milioane.

ADVERTISEMENT

Asta a fost suma cerută de Parma. Au zis: «Adu 15-16 milioane și du-te unde vrei cu el!». Pentru Mihăilă mi-au zis să aduc 10 milioane și să mă duc unde vreau cu el.

Nervii sunt nervi, discuțiile sunt discuții. După care, o iei de la capăt. La turneele astea importante trebuie să dai goluri. Noi avem o echipă, nu avem noi jucători de 30 de milioane. Asta cu Drăgușin puteți să o uitați, a fost o excepție”, a spus Giovani Becali la Digisport.

Valentin Mihăilîă a fost transferat de Parma în 2020 pentru 9,1 milioane de euro de la Universitatea Craiova. În stagiunea precedentă, atacantul a pus serios umărul la revenirea echipei în Serie A.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024.

  • 24 de ani are Mihăilă
  • 1.000.000 de euro pe an va încasa atacantul la Parma
ADVERTISEMENT
4,70 este cota Betano pentru „România se califică” în România - Olanda, la Euro 2024