Fotbal intern

Veşti bune pentru “cîini”! Cine lipseşte la “lupi”!

Veşti bune pentru "haita" alergată de Mircea Rednic! Tunisianul Sofien Moussa ar putea intra în programul echipei sale, Petrolul, abia săptămîna viitoare....
20.08.2015 | 14:57
Veşti bune pentru

Veşti bune pentru “haita” alergată de Mircea Rednic! Tunisianul Sofien Moussa ar putea intra în programul echipei sale, Petrolul, abia săptămîna viitoare.

Atacantul de 27 de ani, autor a două goluri în aceast sezon, în remizele cu Concordia Chiajna şi Pandurii Tîrgu Jiu, a suferit o contractură musculară puternică înaintea jocului cu FC Botoşani (prima victorie a petroliştilor în acest campionat, 2-1 la Ploieşti) şi rămîne în continuare indisponibil. Moussa nu s-a pregătit cu echipa în această săptămînă şi a lucrat mai mult în sala de forţă. Antrenorul Tibor Selymes va miza, în aceste condiţii, din primul minut al meciului cu Dinamo, pe Vlad Rusu, care a înscris primul gol în succesul cu trupa lui Leo Grozavu.

Programul următoarele etape nu este deloc unul încîntător pentru „lanterna” campionatului. Duminică, de la ora 21:00, “lupii galbeni” vor juca în „Ştefan cel Mare”, cu Dinamo, apoi vor primi acasă actualul lider, Astra Giurgiu, vor ieşi la vicecampioana din Tîrgu Mureş, după care vor juca la Ploieşti cu CS U Craiova.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri