Life

Vești bune despre Florin Piersic. Medicii au făcut anunțul: “Din fericire… ”

Cum se simte, în prezent, Florin Piersic. Medicul Adrian Marinescu a oferit detalii noi despre starea de sănătate a marelui actor.
15.05.2024 | 08:38
Vesti bune despre Florin Piersic Medicii au facut anuntul Din fericire
Cum se simte, în prezent, Florin Piersic. Medicii au noi detalii. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Florin Piersic este internat de câteva zile la Spitalul Foișor. Marele actor se află sub atenta supraveghere a medicilor care se asigură că recuperarea sa decurge așa cum trebuie. Pentru că fanii sunt curioși să afle detalii despre starea lui de sănătate, cadrele medicale au venit cu informații noi despre cazul actorului.

Cum se simte, în prezent, Florin Piersic

De câteva zile, întreaga țară este cu ochii pe Florin Piersic. Marele actor a ajuns la spital cu septicemie, iar acum se află sub supravegherea medicilor de la Spitalul Foișor. Însă, înainte de a ajunge aici, Florin Piersic a mai fost internat și la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”.

ADVERTISEMENT

Medicul Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului a păstrat constant legătura cu marele actor. Zilele trecute l-a telefonat și i-a promis că îl va vizita. Medicul s-a ținut de cuvânt, iar acum a venit cu vești despre starea de sănătate a actorului.

Potrivit declarațiilor făcute de Adrian Marinescu la Medika TV, evoluția lui Florin Piersic este una foarte bună. Medicii au speranțe mari că actorul își va reveni și sunt încrezători că lucrurile vor decurge bine.

ADVERTISEMENT

”Din fericire, nu numai că suntem încrezători, ba chiar avem motive să ne gândim că evoluția a fost bună. Și post-operator și pe partea de proces infecțios, lucrurile sunt echilibrate.”, a spus medicul Marinescu, potrivit news.ro.

Medicul Adrian Marinescu este încrezător în evoluția lui Florin Piersic

Medicul Adrian Marinescu a precizat faptul că, în continuare, cadrele medicale sunt în gardă și îl supraveghează constant pe Florin Piersic. Din cauza problemelor de sănătate deja existente, dar și cauza vârstei, actorului continuă să fie un pacient fragil.

ADVERTISEMENT

”Până la urmă, este vârsta care e o realitate, sunt bolile cronice şi nu vorbim doar de cele cardiace. Din punctul meu de vedere, e un pacient fragil care poate să pună probleme. Îmi doresc din tot sufletul să fie bine.”, a mai spus Adrian Marinescu.

Potrivit declarațiilor făcute de medicul Marinescu, evoluția și recuperarea lui Florin Piersic fac pași semnificativi. Intervenția de înlocuire a protezei cu un alt dispozitiv a fost un succes, astfel că actorul se poate ridica singur pe marginea patului. Ba mai mult, dacă este ajutat de o altă persoană, poate sta în picioare.

ADVERTISEMENT

”Nu înseamnă că dacă nu e proteza definitivă, lucrurile nu pot să meargă la perioada de recuperare. Nu numai că se ridică la marginea patului, cu sprijin poate să stea în picioare. Lucrurile vor merge mai departe.”, a declarat medicul Marinescu, potrivit sursei menționate.

Aflat în spital, Florin Piersic a avut câteva întrebări pentru medicul Adrian Marinescu. Așa cum era de așteptat, maestrul este preocupat de ceea ce se va întâmpla, de acum încolo, cu reprezentațiile de pe scenă și cum se va deplasa de la o locație la alta. Potrivit medicului, nici nu se pune problema ca actorul să nu meargă fără sprijin, având în vedere evoluția sa din prezent.

Directorul medical de la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” a precizat că este foarte încrezător în evoluția recuperării. Momentan, principala lui preocupare este să nu apară alte lucruri neprevăzute care să îl destabilizeze pe Florin Piersic.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Scandal cu protecția copilului la poarta Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău acuză că nu...
Scandal cu protecția copilului la poarta Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău acuză că nu a fost lăsat să își vadă copiii
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”