Sport

Vești bune despre starea lui Ianis Hagi: „Se simte bine! Recuperarea merge cum trebuie”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre starea lui Ianis Hagi, care va rata întregul sezon după o accidentare suferită într-un meci al lui Rangers din Cupa Scoției.
08.04.2022 | 20:10
Vesti bune despre starea lui Ianis Hagi Se simte bine Recuperarea merge cum trebuie
Vești bune despre starea lui Ianis Hagi. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” a dezvăluit că Ianis s-a operat și se pregătește în Olanda cu medicii care au avut grijă și de Virgil Van Dijk, fundașul lui Liverpool, care suferise o accidentare urâtă în 2020.

Vești bune despre starea lui Ianis Hagi

Ilie Dumitrescu a vorbit despre starea lui Ianis Hagi, mărturisind că a vorbit recent cu mijlocașul echipei naționale, care i-a transmis că se simte bine și că face recuperarea corespunzător:

ADVERTISEMENT

„Ianis s-a operat la medicul la care s-a operat și Virgil Van Dijk. Recuperarea o face în Olanda cu aceeași echipă care l-a ajutat pe Van Dijk. Eu cred foarte mult în revenirea lui și Ianis stă foarte bine.

O să-l vedeți în șase luni pe Ianis. Sunt câțiva centimetri de masă musculară la care se lucrează intens, deja vorbim de un progres excepțional din punct de vedere medical al recuperării”.

ADVERTISEMENT

„Eu am vorbit cu el înainte de meciul amical al lui Gică la Glasgow. Se simțea foarte bine, recuperarea merge cum trebuie. Am vorbit și cu impresarul lui Ianis și mi-a spus că este ok”, a declarat Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Am avut aceeași accidentare ca Ianis!”

Marius Niculae a vorbit și el despre accidentarea lui Ianis Hagi, aducându-și aminte de o accidentare similară pe care a suferit-o în perioada în care era jucător la Sporting Lisabona.

ADVERTISEMENT

„Săgeată” a explicat cum a trecut peste accidentare și care a fost momentul în care a simțit că a revenit în totalitate:

„Am avut aceeași accidentare ca Ianis Hagi. M-am eliberat psihic după ce am intrat într-un clinci cu portarul advers, când m-am ridicat și am văzut că n-am nimic, mi-am dat seama că sunt bine”.

ADVERTISEMENT

„Fizic picioarele nu vor mai fi la fel ca înainte. Odată ce te-ai operat, nu vei mai fi ca înainte. Eu m-am întors pe teren după trei luni”, a mai spus Marius Niculae.

ADVERTISEMENT