Fotbal intern

Vești bune la U Craiova! Cîmpanu s-a vindecat de COVID-19. Ce se întâmplă cu ceilalți. Exclusiv

Vesti bune la U Craiova Cimpanu sa vindecat de COVID19 Ce se intampla cu ceilalti Exclusiv
ADVERTISEMENT

Continuă weekendul reușit pentru U Craiova. După ce echipa lui Cristiano Bergodi a reușit să câștige cu scorul de 1-0 deplasarea cu FC Hermannstadt, FANATIK a aflat că tânărul George Cîmpanu a scăpat de coronavirus. 

Din nefericire pentru formația din Bănie, doar Cîmpanu a scăpat de griji. Ceilalți trei fotbaliști infectați, respectiv Bogdan Vătăjelu, Vladimir Screciu și Ștefan Vlădoiu, continuă să fie pozitivi și nu se pot reintegra în programul liderului Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Pentru Universitatea Craiova, urmează meciul cu dâmbovițenii de la Chindia Târgoviște, programat pentru vineri 6 noiembrie, de la ora 21:30. Oltenii au opt victorii și o singură înfrângere în startul noului sezon.

U Craiova poate conta din nou pe George Cîmpanu. Soluție U21 pentru Cristiano Bergodi

Adus de Universitatea Craiova de la FC Botoșani, tânărul George Cîmpanu a fost transferat după ce a fost monitorizat timp de mai bine de doi ani. Transferul fotbalistului de 20 de ani a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK și a produs un val de entuziasm în rândul fanilor din Bănie.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv a semnat un contract valabil pe cinci sezoane și este considerat unul dintre oamenii în jurul cărora se construiește viitorul echipei, însă debutul său în alb-albastru a trebuit să fie amânat ca urmare a problemelor de sănătate ale fotbalistului.

Acesta a fost depistat pozitiv cu coronavirus și a trebuit să intre în izolare. La fel ca Ștefan Vlădoiu, și tânărul George Cîmpanu s-a ales cu virusul după acțiunea echipei naționale U21 de la mijlocul lunii octombrie. Ambii fotbaliști au venit infectați de la lot, informație dezvăluită în exclusivitate tot de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru Cristiano Bergodi, tânărul transferat de la FC Botoșani a fost testat din nou, iar de această dată rezultatul a fost unul negativ, astfel că el se poate întoarce la antrenamente și va fi gata de debut în cel mai scurt timp. Antrenorul italian al oltenilor are nevoie mare de jucători eligibili U21.

Bogdan Vătăjelu, Vladimir Screciu și Ștefan Vlădoiu trebuie să mai aștepte

Chiar dacă George Cîmpanu s-a vindecat de coronavirus, problemele nu s-au rezolvat pentru toți fotbaliștii olteni afectați de pandemie. Căzuți și ei victime coronavirusului, Bogdan Vătăjelu și Ștefan Vlădoiu nu sunt, deocamdată, „negativi” și trebuie să mai aștepte revenirea la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Dacă Ștefan Vlădoiu s-a îmbolnăvit odată cu tânărul Cîmpanu, la echipa națională de tineret, cazul lui Bogdan Vătăjelu este de dată mai recentă. Fundașul stânga a fost depistat pozitiv în urmă cu doar cinci zile. Clubul Universitatea Craiova nu a făcut public numele său ca fiind fotbalistul declarat infectat, însă FANATIK a aflat că despre Vătăjelu este vorba.

Din nefericire, nici fundașul în vârstă de 27 de ani nu a scăpat deocamdată de probleme și rămâne în izolare. În aceeași situație este și tânărul Vladimir Screciu, o altă variantă U21 pentru Cristiano Bergodi. Acesta a fost infectat chiar înaintea partidei cu Dinamo și se află în izolare din data de 20 octombrie.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Chindia: 1,44 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT